Skip to main content

Concert Passione Italiana – Petra Berger

Petra Berger brengt in dit concert een fraaie mix van eigen cross-over repertoire van haar vorige én van haar gloednieuwe album, beroemde Italiaanse aria’s als Una Furtiva Lagrima, Italiaanse pophits die in het Nederlands vertaald grote hits werden en prachtige filmmuziek van grote componisten als Ennio Morricone.

‘De Italiaanse taal heeft zoveel mooie klanken, klinkers en zeggingskracht,’ laat Petra weten. ‘En het heeft, maar dat zit in de hele Italiaanse cultuur, een hart en een ziel. Ik voel me enorm verbonden met die hartstochtelijke expressie. Petra wordt begeleid door pianist Edwin Schimscheimer en de Italiaanse zanger en toetsenist Alessandro Neri. Samen met hem zal zij een aantal mooie duetten vertolken. Petra Berger staat al jaren aan de top van de Nederlandse muziek. Eerder verkocht zij meer dan tweehonderdduizend cd’s. Ook internationaal is Petra een veelgevraagd zangeres.

‘Beleef met Passione Italiana een muzikale reis naar de ziel van Italië.’

Concert inclusief diner in Italiaanse stijl
Vanaf 17.30 uur kun je je aanmelden bij de bar in het restaurant. Er staat brood met smeersels, wijn, sap en water op tafel. Rond 18.00 uur zal het buffet met verschillende gerechten van het seizoen worden geopend. Het dessert bestaat uit een kop koffie of thee met taart. Het concert start om 20.00 uur.

Meld aan onze collega’s bij aankomst dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten via info@ophodenpijl.nl

Prijs: € 27,50
Prijs: inclusief Italiaans diner: € 64,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zaterdag 28 september 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 27,50. Inclusief diner: € 64,50

Ticket

Petra Berger

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code