Skip to main content

Concert Max Douw & het Couperus Kwartet

Op 3 april zijn Max Douw en het Couperus Kwartet te gast Op Hodenpijl voor een bijzonder concert. 

Max Douw en het Couperus Kwartet ontmoetten elkaar in 2008 tijdens voorstellingen van het Residentie Orkest. Sindsdien treden ze regelmatig samen op.

Max Douw (1983) is zanger, muzikant, liedjesschrijver en dichter. Na zijn afstuderen aan de Amsterdamse Toneelschool en de Kleinkunstacademie heeft hij als acteur meegewerkt aan verschillende producties, speelde zijn eigen voorstellingen en maakte bijzondere voorstellingen met onder andere het Residentie Orkest, Karel de Rooij en Yvonne Keuls. Met het cellokwartet zingt Max een aantal van zijn eigen liedjes, maar ook bestaande liedjes van o.a. Wim Sonneveld en Toon Hermans. Daarnaast zal het Couperus Kwartet garant staan voor aantal prachtige instrumentale stukken. Alle liedjes zijn speciaal voor deze voorstelling gearrangeerd door Marijn van Prooijen, Tom van Lent en Tobias Wenting.

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor dit concert bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 34,50. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Prijs concert: € 18,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 34,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 03 april 2022

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

18,50. Inclusief lunch: € 34,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code