Skip to main content

Concert – Little Mystic en John Gagsteyn

Na 10 jaar komen John en Margreet weer samen voor een muzikaal samenzijn Op Hodenpijl. Laat je meenemen met de klanken vanuit verschillende achtergronden; Ierse folk, Moderne Indiepop, Singer-songwriter en lichte muziek.

In het jaar 2000 zijn ze als band samengekomen na een avond repeteren. Little Mystic als singer-songwriter vond een goede muzikale sparringpartner in John Gagsteyn. Zijn melodieuze manier van spelen, zijn muzikale achtergrond en creativiteit op muzikaal vlak sloot volledig aan op de muziek van Little Mystic. Na vele jaren van samenwerken, optredens in Nederland en België zijn de leden van de band Little Mystic ieder zijn eigen muzikale weg gegaan; John als bassist bij een bluesband en Little Mystic met verschillende soloprojecten.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 18,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

vrijdag 06 augustus 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Incl. maaltijd:€ 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code