Skip to main content

Concert: Ernst Jansz

Met Ernst Jansz staat er een brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium; Doe Maar en legendarische hippieband CCC Inc. Op vrijdag 24 januari staat er wederom een bijzondere gast op ons podium.

Hij maakte een aantal soloplaten, zoals De Overkant en Molenbeekstraat, met intieme melancholische liedjes. In 2010 kreeg hij een Edison nominatie voor zijn cd Dromen van Johanna met in het Nederlands vertaald werk van Bob Dylan, waarmee hij zijn kwaliteiten als singer-songwriter onderstreepte.  In 2017 vierde hij zijn 50-jarig jubileum als artiest met de release van een nieuw album De Neerkant, een gelijknamig boek en een theatertournee. In Ernst Jansz in Concert brengt Ernst Jansz een selectie uit zijn mooiste liedjes.

De begeleidingsband bestaat uit Guus Paat (gitaren), Richard Wallenburg (bas) en Aili Deiwiks (viool).

Ook te boeken, inclusief diner
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een diner. Daarna volgt in de kerk het concert. De prijs voor het arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 27,50 inclusief een drankje
Inclusief diner: € 64,50

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

vrijdag 24 januari 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 27,50. Inclusief diner: € 64,50

Ticket

Ernst Jansz

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code