Skip to main content

LIVESTREAM Concert: Ernst Jansz

Met Ernst Jansz staat er een brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium; Doe Maar en legendarische hippieband CCC Inc. Op zaterdag 24 april staat deze gast wederom op ons podium. Op dit moment mogen we helaas je nog niet op locatie ontvangen en daarom wordt dit concert live uitgezonden. Geniet thuis van dit bijzondere concert. 

Een avond met Ernst Jansz is een unieke en ontroerende belevenis, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden: Aili Deiwiks op viool, Guus Paat op gitaren en Richard Wallenburg op bas. Ernst Jansz vindt het zijn beste bandje ooit.

Ernst Jansz – zang, gitaar

Aili Deiwiks -viool

Guus Paat – gitaren

Richard Wallenburg – bas

Op gelijke hoogte met Bob Dylan en Leonard Cohen en Overstijgt meermaals het werk van Lennaert Nijgh schreef de pers over Ernst Jansz. Na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van het door hem opgerichte Doe Maar ging Ernst Jansz solo. Inmiddels heeft hij 5 cd’s uitgebracht en evenzoveel boeken geschreven. In zijn muziek blijft hij een verteller van verhalen en schuwt hij ook de protestsong niet. Voor deze voorstelling verzamelde hij zijn mooiste liedjes, samen met enkele van zijn Dylan-vertalingen (Schitterend schreef de Volkskrant), waarvoor hij een Edison-nominatie ontving.

Aanmelden en betaling
Meld je aan voor de livestream door onderstaand formulier in te vullen. Voor dit concert is er een mogelijkheid om een donatie te doen naar eigen invulling. Deze bijdrage is voor Ernst Jansz, zijn band en Op Hodenpijl om dit concert mogelijk te maken. Na het invullen van onderstaand formulier wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier kan je een bedrag naar keuze invullen waarmee je reservering compleet zal worden. Het minimale bedrag om te doneren bedraagt €1,-.

Afmelden en voorwaarden
Op Hodenpijl is niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-nakoming, direct of indirect, als gevolg van overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval begrepen RIVM richtlijnen betreft COVID, storingen in de verbinding met het internet, storingen in de telecommunicatie-infrastructuur, storingen in netwerken en storingen al dan niet als gevolg van wederrechtelijk handelen van derden.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden
https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

zaterdag 24 april 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

Eigen bijdrage

Ticket

Ernst Jansz

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl