Skip to main content

Spaanse Sporen – Eric Vaarzon Morel – Laten we weer dansen

Spaanse Sporen – Eric brengt een liefdevolle ode aan zijn grote voorbeeld en zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden: Paco de Lucía. Een bijzondere Jubileumtour van Eric Vaarzon Morel. Nederlandse grond en een hart vol Spaans getinte verhalen. 

Eric neemt in zijn muziek en anekdotes het publiek mee naar Spaanse achtergronden in Nederland. Tevens viert hij 35 jaar in de theaters en op grote concertpodia over de hele wereld, waaronder het Apollo theater New York Harlem en Het Concertgebouw Amsterdam. Ook brengt hij een liefdevolle ode aan zijn grote voorbeeld en zonder twijfel meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden: Paco de Lucía. Natuurlijk op zijn geheel eigen wijze, zoals ook zijn grote voorbeeld dat deed: grensverleggend maar geënt op de traditie, altijd recht uit het hart en daarmee voor zijn publiek een bron van inspiratie. Dit doet hij samen met de melancholische flamenco/pop van zangeres ELLE.

Eric verheugt zich om in deze special het leven weer te vieren…  met warmbloedige gitaarklanken… in een zomer waarin weer gedanst gaat worden…..por fiësta!

Extra bij te boeken, inclusief maaltijd.
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 18,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 41,- (helaas is het niet meer mogelijk dit arrangement met eten te boeken)

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 28 augustus 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl