Skip to main content

Concert: DO – Akoestisch

Op zaterdag 26 januari brengt DO haar MIJN KLEINE HUIS theatertour in akoestische setting Op Hodenpijl. Al eerder zong DO repertoire in het Nederlands, maar nooit stond haar theatertour volledig in het teken daarvan.

In dit ruim 70 minuten durende akoestische optreden speelt DO samen met haar muzikanten materiaal van haar meest recente Nederlandstalige album ‘MOMENTUM’.

Haar meest persoonlijke album ooit, waarvan de basis ligt bij haar deelname aan het populaire programma De Beste Zangers van Nederland. Daarin zong zij meerdere malen in haar moerstaal en dat beviel haar meer dan goed. Op ontdekkingsreis door haar gevoelsleven kwamen tijdens een writingcamp in Frankrijk tientallen prachtige, intieme songs tot leven en 11 daarvan zijn te vinden op het nieuwe album.

Daarnaast zullen DO’s persoonlijke favorieten als STORM en ALS JE NAAST ME STAAT, maar ook bekende hits als VOORBIJ (duet met Marco Borsato) en HIJ GELOOFT IN MIJ klinken.

Zing mee met de #1-hit LAAT ME, en laat je ontroeren door LIEFDE VAN LATER, ZEG ME DAT HET NIET ZO IS (uit the Passion 2011) en TOEN IK JE ZAG tijdens deze bijzondere tour waarop vele andere songs niet zullen ontbreken.

Entree: € 24,-
Met diner: € 61,-

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT. ER IS EEN RESERVELIJST. OPGEVEN UITSLUITEND PER EMAIL O.V.V. NAAM, AANTAL PERSONEN EN TELEFOONNUMMER.

Datum

zaterdag 26 januari 2019

Tijd

20:00 - 22:30

Prijs

€ 24,-. Inclusief diner: € 61,-

Ticket

DO

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl