Skip to main content

Concert: a balladeer solotour

Marinus de Goederen, beter bekend als a balladeer, duikt deze zomer de studio in om nieuw materiaal op te nemen. En dit najaar gaat de singer-songwriter weer solo op tour. Tijdens deze shows laat al het een en ander van dat nieuwe materiaal horen. En wij zijn een beetje vereerd dat hij dat ook Op Hodenpijl komt doen!

En uiteraard staan de hit ‘Swim With Sam’ en andere publieksfavorieten ook gewoon op de setlist. Hij speelt zijn muziek akoestisch en solo. Het beloofd het mooie avond te worden.
In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle ‘Swim With Sam’ stond tien jaar in de Top 2000. Begin 2017 bracht Marinus de Goederen de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice. Zijn laatste album verscheen eind 2017. Het anti-kerstalbum December werd door middel van crowdfunding gefinancierd. Door zijn trouwe fanbase had De Goederen het gewenste bedrag binnen drie dagen bij elkaar.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

vrijdag 15 november 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

16,50 Inclusief maaltijd: € 37,-

Ticket

a balladeer

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl