Skip to main content

Code Hart – Mystiek Healing & Transformatie Concert – To Be

To Be geeft op zaterdagavond 8 april een mystiek healing & transformatie concert, Code Hart. Code Hart is een muzikale beleving gericht op het openen van het hart, het Nieuwe Bewustzijn en de tijd waarin we leven. Live instrumenten, helende klanken, persoonlijke verhalen, verdiepende songs en gedichten vervlochten in een samenspel van meditatieve sferen en muziek die je met beide voeten op de grond thuisbrengt bij jezelf. Kortom een helende en transformerende reis die Hemel en Aarde in onszelf verbindt. Muziek en Klank in 432 Hz, de frequentie van het Hart.

De muziekformatie To Be bestaat uit pianist/zanger/songwriter Paul Rosenboom, Zangeres/dichteres/songwriter Carla van der Veldt en pianist/toetsenist/componist Jan Willem Hoekstra. To Be breidt zich projectmatig uit met diverse andere instrumentalisten, afgestemd op de grootte van de locatie en de aard van het programma.

Paul: “Wij staan voor een mens- en dierwaardige samenleving waarin de liefde regeert en respect, gelijkwaardigheid, gelijke kansen, eerlijkheid, eigen verantwoordelijkheid en volledige vrijheid van meningsuiting de normale waarden zijn.”

Al een aantal decennia raakt To Be met hun muziek en stemmen mensen in het hart, om ze van daaruit te verbinden met zichzelf en te helpen ontwaken voor het nieuwe bewustzijn. Ze zijn dan ook geen onbekenden van Op Hodenpijl. In 2007 werd de officiële opening door To Be muzikaal vormgegeven, waarna ze gedurende 7 seizoenen maandelijks met veel succes hun muzikale goedgesprek programma Het Uur van Het Hart in onze kerk ten uitvoer brachten.

In het kader van het samen bouwen aan een nieuwe wereld werkte To Be in het verleden onder meer samen met Masaru Emoto, Marcel Messing, Prinses Irene, De Renaissance groep, Marieke de Vrij en Ronald Bernard. Ze brachten hun muziek ook op krachtplekken als de Machu Picchu en Morray in Peru, eiland van de zon en de maan in het Titicacameer in Bolivia, Gaia Square in Hongkong, India, Glastonbury Engeland, Montserrat Spanje, De Montsegur en Rennes le Chateau in het Katharengebied in Frankrijk.

Carla: “Voor wat betreft Op Hodenpijl en To Be was het vanaf het begin Liefde op het Eerste gezicht… zelfs nog voordat de bouw klaar was. We zijn heel blij dat we inmiddels alweer een jaar terug zijn op het honk, en nu met CODE HART hier 1 keer per kwartaal acte de présence geven.”

Ook te boeken, inclusief diner
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs concert: € 25,-
Prijs concert: € 48,50 inclusief maaltijd.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 08 april 2023

Tijd

20:15 - 22:00

Prijs

€ 25,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl