Skip to main content

Incredible India

Na zijn succesvolle tour in 2019/2020, gaat Chris Hinze op veler verzoek nog een keer de theaters in met zijn Multimedia solo concert INCREDIBLE INDIA. Een mix van indrukwekkende videobeelden in combinatie met spetterende muziek, fascinerend fluitspel op diverse fluiten, backingtracks, collages en persoonlijke verhalen. Een boeiend schouwspel, gemaakt aan de hand van zijn vele reizen door India. Bekijk hier een mooie impressie van het optreden.

Voor dit concert reisde de fluitist, componist en reiziger maandenlang door India, waar hij sinds 1974 kind aan huis is. In dat jaar kreeg hij Bansuri fluitles in Bombay van de legendarische meesterfluitist Ragunath Seth.
Het was liefde op het 1e gezicht en sindsdien toog de fluitvirtuoos om de 2 a 3 jaar naar dit betoverende land vol tegenstellingen. Net voor de pandemie uitbrak was hij nog 3 maanden onderweg om te filmen, muziek op te nemen en bevriende muzikanten te bezoeken voor deze schitterende productie.

“CHRIS HINZE – INCREDIBLE INDIA” neemt je mee naar de onbekende en fascinerende en kleurrijke wereld van 1.5 miljard Indiers. Hun bizarre leven te midden van de overvolle grote steden, hun chaos, armoede en rijkdom, de overweldigende natuur, de talrijke Hindoeistische tempels en paleizen en de prachtige stranden en eilanden.

Chris Hinze:’ India is geen land om te begrijpen. Het is op alle vlakken overweldigend. Een vat vol tegenstrijdigheden. Het overkomt je.
Je raakt er niet over uitgepraat. Het is liefde op het eerste gezicht of je rent gillend weg, om daarna toch tot de slotsom te komen dat India onvergelijkbaar fascinerend is en je tenslotte blijft’.

India is niet alleen de Taj Mahal of de paleizen in Rajastan, de hippiescene in Goa, de Kerala Backwaters, de Himalaya of de talrijke stranden. Nee, het is oneindig veel meer. Neem alleen al Delhi of Mumbai: heftig, chaotisch opdringerig, luidruchtig, onwelriekend, smerig, maar o zo fascinerend. Met geen enkel land te vergelijken. Totale chaos in optima forma. Fantastisch! It’s a way of life.
Daar tegenover staat de vriendelijkheid en de ongelooflijke verdraagzaamheid. En niet te vergeten het grote verschil tussen rijk en arm.

Wat kun je verwachten?
Op een groot scherm worden indrukwekkende videobeelden in combinatie met (op diverse fluiten gespeeld) fluitspel, backingtracks, collages en persoonlijke verhalen samengesmeed tot een boeiend schouwspel.

Met deze theater voorstelling hoopt hij iedereen zijn liefde voor India een beetje mee te geven door middel van muziek, film, verhalen en anekdotes.

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het is helaas niet meer mogelijk dit arrangement incl. maaltijd te reserveren. 
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt het concert. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 25,- inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 47,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 28 mei 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 25,-. Incl. maaltijd: € 47,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code