Skip to main content

Meditatie (lig)-concert – Challem

Op zondag 9 oktober komt Challem naar Op Hodenpijl voor een meditatief (lig-)concert eventueel in combinatie met een natuurwandeling van Boswachter Barry.

Challem
De muziek van Challem spreekt velen aan vanwege zijn eerlijkheid; het voelt alsof zijn muziek kan worden gelezen als een dagboek. Zijn emoties, stem, beweging en reacties worden via de piano gecommuniceerd. Het is een instinctieve fase waarin gedachten hem bereiken en hem helder leiden. Tijdens dit uur nodigt hij je uit in zijn hoofd, waar het niet alleen de mooie herinneringen aan het woord komen, maar waar ook ruimte is voor bijvoorbeeld verdriet, ergernis en onzekerheid. Je stapt in een wereld waar het stil mag zijn, waar creativiteit en diepe verbinding mag ontstaan, en waar je volledig mag ontspannen. Speciaal voor deze middag heeft Challem celliste Susanne Rosmolen uitgenodigd deel te nemen aan dit magische uur.

In het najaar van 2021 bevond hij zich in een kleine kamer met een piano. Zijn gedachten waren klaar om in muziek te worden vertaald; dit geïnspireerde bewustzijn duurde drie maanden. In deze periode schrijft, arrangeert en neemt hij 13 composities op. Dit is het begin van een innerlijke zoektocht naar zijn stem van binnen. Doordat hij op zoek is naar andere manieren van de ‘vanzelfsprekende dingen in het leven’, fietst hij naar vrijwel al zijn optredens dit jaar in binnen- en buitenland.

Boswachter Barry

Barry is gepassioneerd over de natuur en het leiden van een natuurlijk mensenleven. Natuur is al meer dan 10 jaar een oneindige bron van inspiratie en rust voor hem.

Opgeleid als ecoloog en geïntrigeerd door het Taoïsme, is zijn medemens de schoonheid van de natuur laten ervaren zijn manier om voor de natuur zorgen. Want door ons te verbinden met de natuur komen we bij onszelf terecht.

Ervaren we meer rust, meer tevredenheid.

Voor het concert zal hij mensen meenemen de natuur in, om onder zijn begeleiding door middel van oefeningen uit het hoofd te komen en in de zintuigen. Om erna zo ontvankelijk mogelijk de muziek van Challem te kunnen ervaren. Hier zijn maar een beperkt aantal plekken voor beschikbaar.

De natuurwandeling start om 11 uur, inloop is vanaf 10.30 uur. Inloop voor het concert is 11.30 en het concert start om 12.00 uur.

Prijs ligplaats: € 25,- een drankje na afloop
Prijs zitplaats: € 19,50 inclusief een drankje na afloop
Prijs wandeling: €12,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 09 oktober 2022

Tijd

12:00 - 13:00

Prijs

Lig €25,- Zit €19,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code