Celebrate Your Life Concert – Simone Awhina & Dirk Bak

Vader en dochter in concert. Ruim acht jaar geleden stonden zij voor het laatst samen op het podium (zie foto) en nu vervullen zij hun droom om nog een keer samen een concert te geven. Op vrijdag 5 oktober is het zover @Op Hodenpijl. 

Zij brengen een heerlijke mix van mooie songs, luchtige jazz en ontroerende klassieke melodieën en worden hierbij begeleid door toetsenist/pianist Maarten Helsloot. Zowel vader als dochter bezit de gave om met hun warme klank de toehoorders diep te raken. Breng die twee samen en het belooft een hartverwarmende avond te worden.

Een groot deel van de opbrengst gaat naar de Make-A-Wish Foundation,
een organisatie die helpt om de hartenwensen van zieke kinderen uit te laten komen.

Simone Awhina is een internationale award winnende zangeres, inspirator en auteur van het succesvolle boek Ik ga op reis en laat achter. Dirk Bak was jaren de beste amateur trompettist van Nederland en heeft vele klassieke solistenconcoursen gewonnen.

Door intense levenservaringen werd Simone uitgenodigd om de weg naar binnen te maken en een diepere verbinding met haar essentie te ervaren. Zij is een kanaal van licht en liefde en haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in de ziel en versterken de verbinding met jouw bron. Het ontroert en verstilt. Happinez noemde het een healingvoice.

“Haar stem is door engelen gedragen.”

“I am so impressed with her heart, voice and the love that shines through so clearly.” Byron Katie

“Simone has a beautiful voice that touched me deeply.” Manose, fluitist Deva Premal

Bekijk alvast een video: https://www.youtube.com/watch?v=AuRHl8cpVIQ

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 20,- inclusief drankje
Inclusief maaltijd: € 40,50

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zaterdag 05 oktober 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 20,-. Inclusief maaltijd: € 40,50

Ticket

Simone Awhina

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.