Skip to main content

Burn-out; spiritueel bekeken – Roger Crijns

Op woensdag 21 november kijkt Roger Crijns vanuit spiritueel en antroposofisch oogpunt naar het begrip Burn-out. 

Burn-out is misschien wel beroepsziekte nr. 1. Dus alle reden vanuit spiritueel antroposofische invalshoek naar dit verschijnsel te kijken. Een burn-out is een verzamelnaam voor vele oorzaken van ernstige vermoeidheid. Waarom kan iemand opeens niet meer over zijn energie beschikken? Ineens is de energie op: zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Wat is energie eigenlijk? Hier komen we alleen uit, als we bovenzinnelijk leren kijken en waarnemen.

Het antroposofische mensbeeld kan ons behulpzaam zijn als we meer inzicht willen krijgen in de veelzijdigheid en complexiteit van de klachten bij burn-out. Bij welke mensen komt burn-out het meest voor? Uiteindelijk komt hier veelal een thema rondom hooggevoeligheid tevoorschijn: wat betekent het als iemand hooggevoelig is qua constitutie? Welke gevolgen heeft dat? Wat gebeurt er in de aura van hooggevoeligen? Hoe kunnen we burn-out gaan zien als een transformatieproces? Uiteraard is inzicht in de oorzaken van burn-out essentieel. De aanpak vloeit daar dan uit voort.

Dit is een avond in de antroposofische reeks van Op Hodenpijl

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs bijeenkomst: € 12,- inclusief koffie of thee
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 32,-

Geen velden gevonden.

Datum

woensdag 21 november 2018

Tijd

Deze lezing kan uitlopen
20:00 - 22:00

Prijs

€ 12,-. Inclusief maaltijd € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl