Skip to main content

Het mystieke pad van de slang – Bonnie Bessem & Irina Veelders

Irina en Bonnie nemen je mee in deze interactieve lezing door je 7 energiecentra / chakra’s in je lichaam. Een mystieke avond over jouw energetisch lichaam. Het is het inwijdingspad wat we allemaal tijdens ons leven lopen, om je te bevrijden van het oude en welke leidt naar eenheid. Bonnie en Irina werken met energie waarin ze zich ook deze avond helemaal laten leiden door spirit. Er kunnen prachtige boodschappen en inspiraties gedeeld worden en er kan instant mentale, emotionele en/of fysieke heling plaatsvinden.

Bonnie combineert al 30 jaar psychologie met mediumschap en past dit onder andere toe in de door haar ontwikkelde succesvolle Levensinitiaties.

Irina heeft lang ervaring in healing en het creëren van uitgebalanceerde (woon)ruimtes en past dit toe bij Consciousness & Living. Samen geven ze les in mediumschap, heelwording, mystiek en organiseren ze diep transformerende retraites.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 26,-
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 55,50

Datum

woensdag 04 september 2024

Tijd

20:00 - 22:30

Prijs

€ 26,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl