Skip to main content

Magische Middag rond; Boekpresentatie: Ik, Maria Magdalena – Geert Kimpen

Op zondag 25 juni presenteert Geert Kimpen zijn nieuwe roman Ik, Maria Magdalena. De langverwachte roman Ik, Maria Magdalena zal feestelijk gepresenteerd worden in de sfeervolle kerk van Op Hodenpijl in Schipluiden. Geert Kimpen & Michelle Shanti zijn de gastheer en gastvrouw op een inspirerende middag waarin Maria Magdalena centraal staat.

‘Ik ben de vrouw die uitgegumd werd, maar niet werd vergeten. Door alle eeuwen heen hebben vrouwen mij gehoord. Vrouwen hebben zich met mij verbonden en hebben zich met mij geïdentificeerd. Omdat ze wisten waar ik voor stond. Omdat ze wisten dat er zoveel meer was dan wat de mannen hun vertelden, dan wat zelfs hun eigen moeders hun vertelden, omdat ze erin waren gaan geloven, tot ze voelden dat het anders zat.’

Tien jaar lang stelde auteur Geert Kimpen, bekend van onder meer De kabbalist en Het meisje dat aan de oever verscheen, het schrijven van deze roman uit. Tot de tekenen zo krachtig waren dat hij er niet langer voor kon weglopen. Het was sterven of schrijven.

Gebaseerd op eeuwenoude legenden, verboden apocriefe geschriften, teruggevonden gnostische boeken en evangeliën en de scherpe visioenen van zijn vrouw Michelle Shanti, reconstrueerde auteur Geert Kimpen Maria Magdalena’s verhaal in deze inspirerende roman.

Ik, Maria Magdalena, haar nooit eerder vertelde verhaal na de kruisiging.

2000 jaar onderdrukking kon de stem van haar vrouwelijke wijsheid het zwijgen niet opleggen.

Met optreden van singer-songwriter Anna Fernhout, met de première van de titelsong Ik, Maria Magdalena

Prijs : € 24,50,- (inclusief pauzedrankje) € 49,50,- (inclusief boek dat voor je klaar ligt bij de ingang én pauzedrankje)

Aanvang: 14.30 uur, inloop en start kaartverkoop om 14.00 uur.

Kom je met 2 personen maar wil je 1 boek bestellen? Maak dan even 2 losse reserveringen, 1 met boek en 1 zonder boek.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 25 juni 2023

Tijd

14:30 - 17:30

Prijs

€ 24,50

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code