Dr. Edward Bach bloesemremedies – Heal Thyself – Janneke van Staalduinen

Bach bloesems, een geschenk van de natuur om vlot weer in balans te komen als je even uit het lood bent. Janneke van Staalduinen vertelt je over de basis, de werking én hoe je de Bach bloesems zelf makkelijk kan inzetten voor mens, dier en plant. En omdat het gewoon in je keukenkastje hoort te staan gaan we er natuurlijk ook zelf praktisch mee aan de slag.

Deze avond staat de Bachbloesemtherapie centraal. Dr. Edward Bach vond bij zijn intensieve speurtocht naar “het juiste geneesmiddel” in de natuur bepaalde planten met het vermogen negatieve gemoedstoestanden om te zetten in positieve eigenschappen. Hij was arts en had slechts als doel de mens zo effectief en eenvoudig mogelijk te helpen in hun helingsproces.

Wat goed is moet je niet veranderen
Kleine bruine flesjes, extract van bloesems, zonlicht en water. Dat waren de ingrediënten die Bach honderd jaar geleden gebruikte en zo gebeurt dit nu nog steeds. Sinds 1986 werkt Janneke met de Bachbloesems. En met prachtig resultaat. Natuurlijk eerst uitgeprobeerd bij haarzelf, kinderen en dit steeds verder uitbreidend naar het ontwikkelen van o.a.. Bachbloesemcursussen met als doel dat je er zelf mee aan de slag kan en ze in durft te zetten voor bijvoorbeeld je gezin of mensen in je praktijk. Ook wordt dit in in tuinbouwbedrijven toegepast.
Dokter Edward Bach was Jannekes eerste grote inspirator op haar pad van heling en bewustwording. Op dit vlak heeft zij veel mensen van elke leeftijd mogen begeleiden bij hun proces. Terugkomen in en bestendigen van je basiskracht, dat is waar heling overgaat. Inzicht verschaffend zodat je zelf verder kan op jouw weg.
Janneke is fan van de Bach’s bloesemtherapie omdat het zo toegankelijk is om in huiselijke kring te gebruiken zonder dat je hier jaren voor hoeft te studeren. Makkelijk inzetbaar bij bijvoorbeeld kinderen met heimwee of faalangst, angst in het donker of mensen die altijd bezig zijn met de toekomst. Allemaal heel menselijke gemoedsstemmingen maar die vaak storend en belemmerend werken om ontspannen verder te gaan. Het doel van het gebruik van de remedies is altijd om nieuw evenwicht te creëren, veiligheid en vertrouwen waardoor de gebruiker vrijer de toekomst in kan.

Deze avond is interactief; nadat Janneke verteld heeft komen alle vragen en casussen aan bod die jullie inbrengen.
Daardoor heb je aan het eind van de avond zicht op hoe de bloesems hun werking doen en wanneer je de BB in kan zetten. Helingsprocessen beginnen van binnenuit.

Janneke van Staalduinen is opleider van vele (kinder)coaches – Leren is Zijn, healer, maakt onder meer gebruik van regressietherapie en systemisch werker. BDE in1983.

Kosten

€ 19,50

Tijd

20.00 uur

Reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden.
Aanmelden kan door te mailen naar janneke3b@gmail.com.
Tags:

Datum

woensdag 28 september 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Serre
Categorie
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.