Skip to main content

Bloemendiner

Op donderdag 6 juni combineren we een rondleiding over het bloemenveld Op Hodenpijl met een 2 gangendiner. Je krijgt eerst een rondleiding en na afloop sluit je aan voor een maaltijd in ons restaurant. 

Op het veld groeien de biologische bloemen die gebruikt worden in het bloemenatelier, verwerkt worden in exposities van Veld & Vaas en in de gerechten van Op Hodenpijl. Veld & Vaas is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis en kunstenaar/florist Denise Collignon. Zij maken arrangementen voor zowel de zakelijke markt als particuliere klanten, kunst en culturele projecten. Op het veld kweken zij slowflowers, biologisch en op volle grond.

Programma

Rondleiding
Tijdens de rondleiding leer je meer over het veld en de bloemen die hierop groeien. Kortom; je ervaart de levendigheid van de kwekerij. Tussen 17.00 en 17.30 uur kun je je melden in ons restaurant.

Maaltijd
Na de rondleiding schuif je aan voor een biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs: € 32,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

donderdag 06 juni 2019

Tijd

17:30 - 21:00

Prijs

€ 32,-

Locatie

Bloemenakker
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl