Skip to main content

Bloemendiner

Op donderdag 8 juli combineren we een rondleiding van Loofwerk over het bloemenveld Op Hodenpijl met een bloemenrijk 3 gangendiner. Je krijgt eerst een rondleiding en na afloop sluit je aan voor een 3 gangen diner in onze pastorie. 

Op het veld groeien de biologische bloemen die gebruikt worden in het bloemenatelier, verwerkt worden in exposities van Loofwerk en in de gerechten van Op Hodenpijl. Loofwerk is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis. Zij kweken hun “slow flowers” op volle grond, zonder gif en kunstmest. Bloemen worden iedere zaterdag verkocht op de Rotterdamse Oogstmarkt en op bestelling. Daarnaast verzorgt Loofwerk de florale aankleding van bijzondere momenten en locaties. Het natuurlijke ritme van de seizoenen speelt daarbij altijd een hoofdrol. Zij maken arrangementen voor zowel de zakelijke markt als particuliere klanten, kunst en culturele projecten.

Programma

Rondleiding
Tijdens de rondleiding leer je meer over het veld en de bloemen die hierop groeien en krijg je bovendien een kijkje in de Loofwekr-werkplaats waar de bloemen worden verwerkt. Kortom; je ervaart de levendigheid van de kwekerij. Tussen 17.00 en 17.30 uur kun je je melden in ons restaurant en om 17.30 start de rondleiding.

Diner
Na de rondleiding schuif je aan voor een 3 gangen diner in onze pastorie. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs: € 44,50

Extra
Op bestelling zijn Loofwerk boeketten te reserveren voor €15,- of €25,-.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden

Reserveren voor het bloemendiner is helaas niet meer mogelijk.

Datum

donderdag 08 juli 2021

Tijd

17:30 - 21:00

Prijs

€ 44,50,-

Locatie

Bloemenakker
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl