Skip to main content

Binnenstebuiten – Joep Beving

Binnenstebuiten is een unieke kans om de mens achter de artiest te leren kennen. Tijdens deze exclusieve avond ontmoet je een bijzondere muzikant op een unieke locatie en gaat host Maurits Hofman in gesprek over zijn of haar verleden, heden en toekomst. Het publiek krijgt de kans om vragen te stellen en na het gesprek geniet je van een prachtig akoestisch optreden. Eerdere edities met artiesten zoals Typhoon, Spinvis en Akwasi waren onvergetelijk en boden een intieme en relaxte sfeer. Mis deze bijzondere ervaring niet en beleef samen met ons een onvergetelijke avond.

Deze editie van Binnenstebuiten is Joep Beving te gast.
Joep Beving is van jongs af aan één met de piano en speelt ingetogen, intieme pianostukken. Het is geen neoklassieke muziek, geen pop, geen jazz. Toch gaan zijn fraaie trage klanken in razend tempo de wereld over en is deze Nederlander wereldwijd één van de meest beluisterde pianisten. Met zijn minimalistische spel weet hij zelfs de meest onbewogen luisteraar tot in het diepst van de ziel te raken. Zelf beschrijft hij zijn succesvolle contemplatieve stijl als ‘toegankelijke muziek voor complexe emoties’. Joep Beving speelt op de mooiste plekken. Hoe hij van the Opera House in Sydney in een kerk in Schipluiden terecht komt, vertelt hij vanavond. 

Host van de avond is Maurits Hofman. Voor meer informatie, fotomateriaal, een interview of reportage kunt u contact opnemen Maurits via BinnensteBuitenBB@gmail.com.
Foto: ©Rahi-Rezvani

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd (vegetarisch) van de chef. Na het diner ga je naar de kerk om deze bijzondere avond bij te wonen.

Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree : € 37,50 inclusief drankje
Prijs inclusief maaltijd: € 65,-

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Zie ook onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

vrijdag 29 september 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 37,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl