Skip to main content

Binnestebuiten – Eloi Youssef – Uitverkocht

Binnenstebuiten is een unieke kans om de mens achter de artiest te leren kennen. Tijdens deze exclusieve avond ontmoet je een bijzondere muzikant op een unieke locatie en gaat de host in gesprek over zijn of haar verleden, heden en toekomst. Het publiek krijgt de kans om vragen te stellen en na het gesprek geniet je van een prachtig akoestisch optreden. Eerdere edities met artiesten zoals Typhoon, Spinvis en Akwasi waren onvergetelijk en boden een intieme en relaxte sfeer. Mis deze bijzondere ervaring niet en beleef samen met ons een onvergetelijke avond bij Binnenstebuiten.

De eerste editie van 2023 is Eloi Youssef te gast, ex-zanger van één van de grootste bands die Nederland gekend heeft, Kensington. In 2022 is Eloi Youssef na 17 jaar definitief gestopt bij de band Kensington om zijn eigen pad weer te volgen. Pas 7 maanden geleden stond hij met zijn toenmalige band in de Ziggo Dome voor de afsluiting. BinnensteBuiten is het eerste programma waar Eloi Youssef weer zichzelf in de publiciteit laat zien en vertellen over de afgelopen tijd en hoe het nu met hem is. Zonder twijfel een bijzondere ontmoeting.

Host van de avond is Maurits Hofman. Voor meer informatie, fotomateriaal, een interview of reportage kunt u contact opnemen Maurits via BinnensteBuitenBB@gmail.com.

Prijs: € 35,- inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs : € 35,- inclusief drankje
Prijs inclusief maaltijd: € 58,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Reserveren is helaas niet meer mogelijk, dit evenement is uitverkocht. Wil je graag op de wachtlijst? Mail dan je naam, telefoonnummer en aantal tickets naar info@ophodenpijl.nl onder vermelding van wachtlijst Binnestebuiten Eloi Youssef. 

Datum

vrijdag 23 juni 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 35,00

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code