BIJendiner – Honey Highway

Donderdag 26 september is het Bijendiner: Netwerkbijeenkomst & diner rond de BIJ. Het BIJendiner kent inmiddels 12 edities en is het initiatief van Deborah Post van Honey Highway.

Honey Highway organiseert een bijeenkomst waar je als ondernemer, natuurliefhebber, directeur, landeigenaar of manager naar toe komt om een bijzonder verhaal te horen. “Ik merk dat er zoveel mooie ideeën en concepten zijn en ik wil graag uitwisselen met elkaar”, aldus Deborah Post.

Programma 
Een diner met voorafgaand een rondleiding langs de bijenvolken in de BIJenfarm op de Levende Buitenplaats, door Honey Highway imkers. Tijdens het diner geven we een korte update over Honey Highway. Na het diner is er programma met sprekers in de Kerk.

Honey Highway
Na A4 Honey Highway zijn er 3 nieuwe trajecten Rijkswegen, 3 trajecten spoor Honey Highway ProRail Gelderland, 10 kilometer dijken Honey Highway. Verder N237, N218 Honey Highway; Provincies zijn aan de slag aan de slag voor Provinciale wegen. En landeigenaren, (vastgoed) ondernemers stellen land beschikbaar. Bekijk de 2 video’s op w.honeyhighway.nl

Entree inclusief diner: € 44,50. Aanvang: 18.00 uur.

Geen velden gevonden.

Datum

donderdag 26 september 2019

Tijd

18:00 - 22:00

Prijs

€ 44,50

Ticket

Lees verder

Locatie

Restaurant
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.