Skip to main content

Bijeenkomst ‘Voorbij het denken is weten’ voor mannen – Eva Koornstra

Op vrijdag 8 oktober organiseert Eva Koornstra, zijnsgericht counselor, een bijeenkomst voor mannen bij Op Hodenpijl.

Durf jij het aan om de ‘vrouwelijke’ kant in jezelf (verder) te ontdekken en te ervaren wat deze je te brengen heeft?

We hebben allemaal een mannelijke en vrouwelijke kant in ons. Bij mannen is vaak de linkerhelft van het brein sterker ontwikkeld. Dit is waardevol voor het analyseren en helpt je met logisch nadenken en structuur aanbrengen. De rechterhelft van ons brein is vrouwelijk en bevat gevoel en intuïtie. Dit helpt je bij het leggen van verbanden, dingen aanvoelen en creativiteit. Het is belangrijk dat beide in balans zijn en met elkaar communiceren. Als ze in harmonie zijn, kun je je compleet voelen.

Samen met een groep mannen gaan we tijdens deze bijeenkomst beide kanten in jou onderzoeken en ervaren. We kijken naar wat het ‘man zijn’ voor jou betekent en je wordt je bewust van overtuigingen en patronen. Ook gaan we de ‘vrouwelijke’ kant in jou ervaren door contact te maken met gevoel, intuïtie en hoger bewustzijn. En je mag, in het samenzijn met mannen, kwetsbaarheid gaan ervaren en hoe je dit (daad)krachtig in kunt zetten.

Deze bijeenkomst brengt je inzicht in hoe de balans tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie is verdeeld, hoe ze elkaar complementeren en kunnen samenwerken – zodat jij je volledige potentie kunt benutten.

Tijdens de bijeenkomst wordt theorie behandeld, doe je interactieve (groeps)oefeningen en zul je worden begeleid in meditatie / visualisatie. Ervaring met meditatie is niet vereist.

Kosten: 97 euro, inclusief diner en koffie/thee

Reserveren
Voor meer informatie of aanmelding voor deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Eva Koornstra via info@innerlightbyeve.nl

 

Datum

vrijdag 08 oktober 2021

Tijd

16:00 - 22:00

Prijs

€ 97,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Serre
Categorie