Skip to main content

Bewustzijnsochtend – leven vanuit het medicijnwiel – Jeanette Sjardijn

In deze ochtend krijg je wat basisprincipes van het medicijnwiel aangereikt. Het medicijnwiel vanuit de zienswijze van de native americans. Vanuit het uitgangspunt dat je in verbinding mag zijn met al je talenten en gaven en dat het de bedoeling is dat jij als mens je eigen creaties schept. We nemen tijd voor het ‘uitrekenen’ van jouw eigen medicijnwiel aan de hand van je geboortedata. Het brengt je meer in verbinding met jouw unieke talent en gift voor deze wereld en bewustzijn over je zielsmissie. En ook: wat leeft er in mij op dit moment? Wat mag ik in beweging brengen en hoe?

We doen een korte meditatie en nemen ruimte om te ZIJN. Alle windrichtingen van het wiel zijn vertegenwoordigd in deze ochtend waarmee ik je hoop te inspireren dit mee te nemen in je dagelijks leven.

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: jeanette@jeanettesjardijn.nl o.v.v tijdstip, datum, naam en aantal personen.

 

Tags:

Datum

zondag 18 juli 2021

Tijd

09:30 - 12:15

Prijs

25,-

Locatie

Pastorie 1e etage
Jeanette Sjardijn

Organisator

Jeanette Sjardijn
Telefoon
06-42742850
E-mail
jeanette@jeanettesjardijn.nl
Website
https://www.jeanettesjardijn.nl/