Skip to main content

Sacred Plant Teachings – Henry de La Croix

Henry de la Croix is therapeut, trainer en coach. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen uit te nodigen om hen te herinneren wie ze zijn, zodat ze met passie, bezieling en enthousiasme vanuit hun hart kunnen leven. Tijdens deze avond vertelt hij meer over bewustzijn, sjamanisme en cannabis. 

Programma
Wat hebben Boedha, de plastic soep, de VOC, het wereldvoedsel tekort, papier zonder bomen te kappen, Ademende stoere kleding, CO2 neutrale brandstof, de 1e Levi’s spijkerbroek, De Nachtwacht & de T-Ford met the sacred plant & CBD olie te maken? Hoe werkt ons Endo-cannabinoid systeem? Wat zijn Plant Medicine Teachers? Zijn de Planten onze voorouders? Hoe kan Hennep de wereld redden? Heeft de Cannabis Plant een levende Ziel? Waarom speelt de Cannabis Plant zo’n grote rol in het Buddhisme, Hindoeïsme, inheemse culturen, traditionele geneeswijzen & ceremonies? Dat en meer.

“We Are the Change, We Wish for Our World.” Fire Horse, He Who’s Spirit is Unbroken.

Over Henry
Henry de la Croix? Is het een sjamaan? Is het een Indiaan? Een Chinese geneesheer? Een Indische masseur? Een medicijnman? Een surfdude? Henry de la Croix is therapeut, trainer en coach. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen uit te nodigen om hen te herinneren wie ze zijn, zodat ze met passie, bezieling en enthousiasme vanuit hun hart kunnen leven. Dit doet hij door middel van training, coaching en behandeling. Vanaf zijn vierde leerde hij via zijn vader werken met energieën door Indonesische energetische massages. Op zijn 26e, tijdens en na zijn reis naar Indonesië, heeft hij verbinding met zijn roots gemaakt. Naast zijn vader zijn zijn inspiratiebronnen en leermeesters de Chinese monnik uit New York; Shifu Shi Yan Ming, en een Indiaanse medicijnman in Californië: Little Bear. Hij behandelt en coacht met behulp van oude technieken. Planten & kruiden.

Entree: € 16,50 inclusief thee na afloop
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

woensdag 05 juni 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50. Met maaltijd: € 37,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl