Skip to main content
Lois Lane bij Op Hodenpijl

Benefietconcert – Lois Lane

Op vrijdagavond 9 november organiseren Op Hodenpijl & Post-Kogeko voor de 11e keer een benefietconcert voor stichting Kuychi. Deze editie treden de dames van Lois Lane op. 

De opbrengst van het concert gaat naar stichting Kuychi .

Programma

20.30 uur introductie & aanvang concert
21.15 uur pauze
20.45 uur vervolg concert
22.30 uur einde concert

Over lois lane

We mogen trots zijn op Lois Lane, de band bestaande uit de zusjes Klemann, die al zolang een bijzondere plaats inneemt binnen het Nederlandse popcircuit. Monique en Suzanne hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit hun hart komt. Dat is de reden dat ze nog steeds vol meedoen in de Nederlandse live-scene. Hun discografie is zo gevarieerd dat Lois Lane vrijwel op alle podia fantastisch tot haar recht komt!

Geïnspireerd door hun idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelen zij een heerlijk soulvol stemgeluid. In het kader van de succesvolle Marlboro-Flashbacktour creëren de dames een fraaie alom gerespecteerde serie ABBA-optredens.
Met dank aan o.a. Prince en Andy Wright (o.a. Massive Attack, Nathalie Imbruglia, Simply Red en de Eurythmics) ontstaat bovendien een heerlijke internationale pop-disco sound die ook terug te horen is op de diverse albums, de veel gedraaide singles en tijdens de live optredens in het land.

Entree inclusief drankje en donatie: € 25,-

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

Geen velden gevonden.

Datum

vrijdag 09 november 2018

Tijd

20:30 - 22:30

Prijs

25,- inclusief drankje

Ticket

Lois Lane

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl