Skip to main content

Benefiet Daniel den Hoed – Robert van den Bout en Sander de Kramer

Op zaterdag 8 december zetten Robert van den Bout en Sander de Kramer zich in voor een avond in het teken van Daniel den Hoed. Met als thema ‘verander de wereld, begin bij jezelf. Inclusief muzikale suprise-act.

Soms zeggen mensen dat je niet in je eentje de wereld kan veranderen. “Natuurlijk wel!” is dan de reactie van auteurs en sprekers Sander de Kramer en Robert van den Bout. Zij zeggen dat het zelfs helemaal niet zo moeilijk is.
“Wij doen het al…elke dag. Dat doe wij bv. door onszelf brutale uitdagende doelstellingen op te leggen en erin te geloven dat wij die gaan realiseren. Door anderen mee te nemen op ons uitdagende pad. Door een betekenisvol leven te leiden en dit te delen met onze naasten (waaronder jullie)!”.
Niets veranderen is juist onmogelijk. De vraag is alleen; “Wat wil je veranderen?” Als je niets doet, klein denkt en je dromen en doelen niet nastreeft, of ze niet eens deelt met anderen, verander je ook de wereld. Alleen verandert het dan in een plaats waar niemand écht leeft. Het gaat niet om de grote van je invloed, maar iedereen heeft invloed op de wereld om hem/haar heen. Zorg er dan voor dat je blij bent met de verandering die je creëert. Durf ervoor te gaan en zoals Moeder Teresa zei: “We all can’t do great things …but we all can do small things with great love!”

 

Sander en Robert zijn ervan overtuigd dat er de komende 50 jaar meer gaat veranderen dan in de afgelopen 500 jaar. Daarom willen zij iedereen uitnodigen om ook in actie te komen en niet achterover te zitten met de gedachte “Ik kan er toch niets aan doen!”

Dat kun je namelijk wel; om te beginnen door op 8 december naar Op Hodenpijl te komen. Dan hebben we namelijk een Benefietavond voor de Daniel den Hoed-kliniek met een speciale muzikale surprise-act!

Entree: € 30,-
Inclusief maaltijd: € 50,-

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Geen velden gevonden.

Datum

zaterdag 08 december 2018

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

30,-. Inclusief maaltijd € 50,-

Locatie

Kerk