Skip to main content

Be the ripple – Eva Mangal

Op woensdag 29 januari komt komt Millennial Medium Eva Mangal spreken over jouw unieke talent en hoe je hiermee klanten kunt aantrekken voor je bedrijf.

Sinds haar zevende jaar ziet Eva gezichten voor zich. Ze was er toen bang voor en leerde van haar moeder hoe ze deze ‘wezens’ naar het licht kon brengen. Echter, toen zij opgroeide merkte zij dat ze anders was dan haar leeftijdsgenoten en leerde ze haar gave en zichzelf al snel te verstoppen voor de buitenwereld. Dit werd zo’n last dat het er zelfs voor zorgde dat zij in een depressie terecht kwam. Sinds haar coming-out drie jaar geleden op Social Media, gooit zij alles open over haar leven, haar business en haar gaven.
En ze moedigt jou graag uit om hetzelfde te doen!

In het nieuwe jaar waar alle nieuwe kansen en mogelijkheden openliggen inspireert ze jou graag op deze avond om eerlijk te worden over jouw unieke talent. Misschien heb je geen spirituele gave, dat is geen probleem; we zijn allemaal geboren met iets unieks. De een kan goed verbinden en de ander kan je met zijn of haar glimlach al doen laten smelten. Deze talenten zijn zo dicht bij jou dat je er zelf vaak de meerwaarde niet van inziet. Ben je nieuwsgierig naar jouw unieke talent en wil je dat Eva deze voor je intuned? Ben je nieuwsgierig naar hoe je dit talent kan inzetten om een magneet te worden voor jouw klanten en je bedrijf? Kom dan naar deze bijeenkomst.

Ook te boeken, ons eet en weet arrangement (inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 16,50 inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 37,-

Afmelden en voorwaarden
1) Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 29 januari 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 16,50 euro. Inclusief maaltijd: € 37,-

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code