Skip to main content

Bandoneonconcert – Jacqueline Edeling

Pinksteren = pinksterconcert. Met op 9 juni: Balg er op los…Met accordeons de wereld rond. Tijdens dit concert toont Jacqueline Edeling al haar verschillende balginstrumenten aan het publiek. 

Zij vertelt op ludieke wijze over het land en de herkomst van de muziek die zij zo liefheeft. Zowel de bandoneón, concertina, diverse harmonica’s en de accordeon komen in haar show aan bod. Ze laat zien dat ieder land zijn eigen muziek heeft ontwikkeld voor deze, aan elkaar verwante instrumenten. Daarbij bespeelt ze de instrumenten als een ware virtuoos. Als vast onderdeel van haar programma zingt ze ook nog Hollandse liedjes uit de oude doos, waarbij het publiek haar natuurlijk mag ondersteunen. Kortom een programma met een lach en een traan!

Prijs lezing: € 16,50
Prijs lezing inclusief pinksterlunch vooraf: € 36,50

Extra bij te boeken, ons luncharrangement
Voorafgaand aan het concert serveren we een lunch. Om 13.00 uur gaat de hartige proeverij van start. De pinksterlunch bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen en een zoete proeverij. De genoemde prijs is inclusief concertkaart.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 09 juni 2019

Tijd

Eindtijd is een schatting.
15:00 - 16:30

Prijs

€ 16,50. Inclusief lunch € 36,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code