Seminar: Het Nieuwe Ondernemen – Army of Love

Het zijn bijzondere tijden. Terwijl de prijzen stijgen, banen op de tocht staan en niemand precies weet wat er komen gaat, is het ook de tijd om jouw creativiteit te activeren en in jouw volledige vertrouwen te stappen dat wij samen die nieuwe wereld gaan creëren. En om die nieuwe wereld te creëren zijn er nieuwe initiatieven nodig.

Heb jij een geweldig idee maar weet je niet hoe je dit tot realisatie kan brengen of heb je daar hulp bij nodig? Dan is deze training voor jou bestemd. Maar ook als je nog geen concreet idee hebt en wel jouw missie wilt vinden, jouw hart wilt leren volgen en iets geheel nieuws wilt gaan creëren op weg naar een mooiere wereld, dan wil je dit niet missen.

Steeds vaker zien we nieuwe bedrijven en organisaties ontstaan die zich volledig focussen op wat zij wel willen in plaats van zich af te zetten tegen hetgeen ze niet willen. Deze focus zorgt voor meer energie, meer geluk en biedt aan een grote groep de kans om aan te sluiten bij het vormen van een nieuwe wereld.

Tijdens deze 1-daagse training helpen we jou op het pad van het Nieuwe Ondernemen. Na deze training heb jij dan ook een concreet plan om in actie te komen.

Modules:

  • Van het Oude naar het Nieuwe Ondernemen
  • Ondernemen vs Bovengeven
  • De 5 essentiële stappen van het Nieuwe Ondernemen
  • Van Ingeving naar Zingeving
  • Missie bepaling
  • Het maken van een actieplan
  • Tools & Strategieën om in actie te komen

Deze live training vindt plaats op een prachtige locatie in het groen en biedt een unieke gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en te netwerken.

Programma
Datum: zaterdag 2 april 2022
Locatie: Op Hodenpijl, Schipluiden
Tijden: 10.00 uur tot 17.00 uur
Biologische lunch: 13 uur tot 14 uur (inbegrepen)
Jouw bijdrage: € 97,- incl. lunch en werkboek

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan door hier te klikken. 

Datum

zaterdag 02 april 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Prijs

€ 97,- incl. lunch, koffie, thee en werkboek

Ticket

Lees verder

Locatie

Kerk
Categorie

Organisator

Army of Love
Website
https://armyoflove.nl/
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.