Antroposofie: vrijheidsfilosofie – Willem Daub (geannuleerd)

Willem Daub brengt op woensdag 18 maart een avond gebaseerd op de vijf voordrachten over de Bhagavad Gita en de Paulusbrieven van Rudolf Steiner. 

Deze lezing is helaas geannuleerd. 

De avond is gebaseerd op de vijf voordrachten over de Bhagavad Gita en de Paulusbrieven van Rudolf Steiner en op 44 jaar werkervaring met de vrijheidsfilosofie van Rudolf Steiner. Onderzocht wordt de vraag naar de verbinding van de wijsheidsvolle  leringen van Krishna in de verheven Gita met de ‘onbeholpen’ uitingen van Paulus en zijn lichtervaring voor Damascus, en hoe die stroom doorloopt in de Filosofie van de vrijheid.

In deze voordracht wordt geprobeerd een doorlopende lijn in 3000 jaar wijsheidsgeschiedenis en individualiteitsontplooiing beleefbaar te maken. Het wordt aangeduid in de Filosofie van de vrijheid van Rudolf Steiner als ‘het belangrijkste wat een mens kan observeren’. Tijdens de avond zullen we dan ook oefeningen doen die de bewustzijnsontwikkeling van die 3000 jaar invoelbaar maken.

Dit is een avond in de antroposofische reeks van Op Hodenpijl

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs bijeenkomst: € 13,50,- inclusief koffie of thee
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 34,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 18 maart 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 13,50. Inclusief maaltijd: € 34,-

Locatie

Kerk
Categorie
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.