Antroposofie: Depressie – Roger Crijns

Op woensdag 27 november brengt antroposoof Roger Crijns een avond met als thema een andere kijk op depressie. 

Er zijn vele soorten depressies. Het woord depressie zegt dus nog niets, als je de individuele oorzaak niet weet. Als je een herfstdepressie hebt of een postnatale depressie weet je nog steeds niet waar het eigenlijk door komt. N.a.v. Voorbeelden uit de huisartspraktijk en mijn huidige dagelijkse praktijk zal ik laten zien, hoe je dieper hierin kan doordringen en individueel aanpakken.  Dan kan je snel uit je depressie komen soms zelfs na 1 gesprek. Soms is daar meer zelfwerkzaamheid voor nodig. Door uitleg van het vier ledige mensbeeld vanuit de antroposofie wordt duidelijk waar je motor zit en waar het ziekmakende verlammende deel zit. Met een beetje begeleiding kan je dan aan een nieuw evenwicht werken.  Preventie van depressie wordt dan opeens ook zichtbaar.

Dit is een avond in de antroposofische reeks van Op Hodenpijl

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs bijeenkomst: € 13,50,- inclusief koffie of thee
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 34,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 27 november 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 13,50. Inclusief maaltijd: € 34,-

Locatie

Kerk
Categorie
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.