Skip to main content

Brug naar de eeuwigheid – Angelo Meijers – geannuleerd

Woensdag 2 november is Angelo Meijers, schrijver-spreker en inspirator, te gast voor een lezing Op Hodenpijl, hij staat voor licht en verbinding. Met zijn vriendelijke limburgse accent weet hij recht voor zijn raap, vanuit zijn hart en met humor mensen te inspireren en heilige huisjes aan het wankelen te brengen.

De lezing van Angelo Meijers is helaas geannuleerd. 

Het leven is simpel, maar niet altijd makkelijk. Op basis van de het dagelijks leven en de actualiteit geeft Angelo aan de hand van voorbeelden praktische handvatten om het leven wat lichter te ervaren. Hij weet mensen te raken en inspireert je vanuit je eigen innerlijke waarheid te leven.

Deze lezing gaat over vieren van het leven, en de dood. Een lezing over zijn boek ‘Brug naar de Eeuwigheid’. Brug naar de Eeuwigheid is een intiem en openhartig dagboek van schrijver, spreker en inspirator Angelo Meijers over afscheid nemen, aanwezigheid, rouw, troost, vasthouden en loslaten. Geschreven voor zijn eigen verwerkingsproces en voor iedereen die geconfronteerd
wordt met de eindigheid van het aardse leven. De auteur tilt het thema rouwverwerking naar een hoger bewustzijn. Een plek waar schoonheid en dankbaarheid bestaan te midden van verdriet en gemis.

Van een onzekere en veel gepeste scholier naar topsporter en vervolgens succesvol zakenman. Op zijn 45e geëmigreerd naar Canada alwaar hij 9 jaar heeft geleefd met zijn vrouw en 2 dochters. Naast het starten van zijn schrijverscarrière en het geven van lezingen en workshops heeft hij jaren als vrijwilliger leiding gegeven aan een centrum voor daklozen. Deze slimme en kleurrijke man gedraagt zich soms als een kluns, heeft visie en verfrissende ideeën, spreekt makkelijk, verbindt en inspireert. Inmiddels zijn er 6 boeken van zijn hand uitgegeven: over de reis van de ziel, de actualiteiten van de afgelopen jaren, innerlijke kracht en persoonlijke ontwikkeling en als kroon op zijn werk een boek ter nagedachtenis aan zijn moeder, waarin hij op een intieme en toegankelijke manier praat over leven, dood en het afscheid.

Een reiziger die vele delen van de wereld bezocht heeft en daarnaast ook uitgebreid op reis is geweest in zijn innerlijke wereld. 100% levend in zijn hoofd en 100% vanuit zijn hart heeft hij beiden ervaren, waarna hij een balans gevonden heeft van top tot teen, met beide benen op de grond.

Tijdens de lezing zal Angelo vele intieme momenten delen die hij heeft doorgebracht aan het sterfbed van zijn moeder. Een ervaring die hem een doorkijkje heeft gegeven in het leven wat ons allemaal wacht als we ons aardse lichaam achterlaten. Een lezing vol inspiratie, vertrouwen, en vooral een liefdesband die zelfs niet door het aardse sterven kan worden doorbroken.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing inclusief maaltijd: € 43,- inclusief een drankje in de pauze van de lezing.

Prijs lezing: € 19,50 inclusief een drankje.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

woensdag 02 november 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code