Angelo Meijers

Niets is wat het lijkt – Angelo Meijers

Op 16 maart is Angelo Meijers, schrijver-spreker en inspirator, te gast voor een lezing Op Hodenpijl, hij staat voor licht en verbinding.
Met zijn prachtige woorden weet hij je te raken en jouw innerlijke licht te laten schijnen. Zijn missie is om mensen te verbinden en in hun kracht te zetten.

Negen jaar geleden vertrok hij met zijn gezin naar Canada waar hij naast het schrijven van vier boeken, zijn lezingen en workshops ook als vrijwilliger leiding gaf aan een centrum voor daklozen. Sinds kort is hij weer woonachtig in Nederland. Sinds het begin van de Corona crisis heeft Angelo zijn visie niet onder stoelen en banken geschoven en heeft hij inmiddels een groot netwerk opgebouwd, waaronder zo’n 40 lichtcirkels in Nederland en België. Ook organiseert hij vele events waar hij mensen inspireert en handvaten aanreikt voor het scheppen van een mooiere en vrijere wereld. Begin 2021 kwam zijn laatste boek uit ‘Niets Is Wat Het Lijkt’ waarin zijn visie op de huidige periode wordt weergegeven op een heldere, realistische doch ook vaak humoristische wijze. Een boek wat aanzet tot zelfreflectie, soms tot een traantje en soms tot een glimlach.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Datum

woensdag 16 maart 2022

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.