Skip to main content

Slaap Lekker – Alies Coster

Op woensdag 27 oktober is Alies Coster, psycholoog en slaapexpert, te gast Op Hodenpijl voor een lezing. Ook weleens in bed gelegen en gedacht: als ik nu niet slaap, wordt het morgen niks met mij? Je bent op zoek naar manieren om beter te slapen, maar eigenlijk…. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

Of je weet het wel, maar dan komt er weer wat tussen waardoor je alsnog niet doorpakt… Balen, want we weten allemaal dat hoe beter je slaapt, hoe beter je presteert en hoe beter je in je vel zit.

Geen zorgen, het kan ook anders. Voel je fitter, blijer, geconcentreerder en productiever. Haal meer uit je nacht en word de persoon waar je altijd van “gedroomd” hebt. Op 27 oktober 2021 verzorgt psycholoog en slaapexpert Alies Coster een slaap-lezing. Na deze leerzame, maar vooral leuke bijeenkomst ben je het geheim van een goede nachtrust rijker en heb je een eerste stap gezet om relaxed in bed te liggen en het vertrouwen in de nacht terug te winnen.

Deze lezing is allesbehalve slaapverwekkend, want je gaat je eigen saboteur leren herkennen en ook ga je zelf een persoonlijk actieplan opstellen.

Deze praktische workshop is ook interessant om te volgen als je zelf geen slaapproblemen hebt, maar wel nieuwsgierig bent naar de wondere wereld achter slaap.

Extra bij te boeken, ons eet en weet arrangement.  

Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 18,50 inclusief pauzedrankje
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 41,-

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

woensdag 27 oktober 2021

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl