Lezing: Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden – Alexandra van Dorssen

Op woensdag 17 juni verzorgt Alexandra van Dorssen in de pastoriekamer een lezing over Energie, Vitaliteit, Preventie en Herstel op natuurlijke wijze.

Hoe zou het zijn, wanneer je zelf over de tools beschikt om, waar nodig, precies de ondersteuning te geven die jouw lichaam nodig heeft om weer in balans te komen? Hoe zou het zijn als je weer zou kunnen vertrouwen op de werking van je zelfherstellend vermogen?

Tijdens deze lezing-bijeenkomst ga je ontdekken hoe je je vitaliteit en energie zelf kunt ondersteunen en vergroten op een zeer effectieve en eenvoudige manier; een manier die voor iedereen toegankelijk is en helemaal in deze tijd past. Kom kijken, luisteren en laat jezelf verrassen door de geweldige mogelijkheden die er zijn!

Deze lezing is gratis toegankelijk.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

 

Datum

woensdag 17 juni 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

Gratis toegang. Incl. maaltijd: €20,50

Locatie

Pastoriekamer
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code

© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.