Skip to main content

Akoestisch en solo – Tim Knol (geannuleerd)

In de zeven jaar na zijn doorbraak heeft Tim Knol heel wat ervaring op gedaan. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen al werkelijkheid: spelen op grote podia en leven van de muziek. Vanavond Op Hodenpijl houdt hij het klein, akoestisch en solo.

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM is dit concerthelaas geannuleerd. Indien u gereserveerd heeft voor dit concert, komt uw reservering automatisch te vervallen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om dit concert te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

Tim Knol zette zelf al vroeg een vraagteken achter dat hele rock ’n’ roll-gebeuren: Not real love, only one night stands. Is that what you call Rock ’n’ Roll?
Ondanks deze waarschuwing heeft Knol het grillige pad van rock ’n’ roll drie albums lang bewandeld, doch niet zonder kleerscheuren. Door het oog van de storm des succes is er veel verloren gegaan. “Die gouden jaren dat was een hele andere wereld, een soort explosie. Pinkpop, Lowlands, ik stond overal. Het ging maar door. Er leek geen einde aan te komen. Toen het einde er opeens wél rigoureus was, vlak voor mijn derde album Soldier On, viel ik plat op mijn smoel. Zo voelde het tenminste, ik was toen 23. Vanaf dat moment moest ik het zelf doen. Alles leek tot dat moment vanzelf te gaan. Het was ook gewoon te makkelijk bij mijn eerste twee platen.” De ervaring maakt dat de singersong writer doorgewinterd, vastberaden en niet voor één gat te vangen is. Hij tuurt nu de vlakte in met opgeheven hoofd. Zijn visie is haarscherp. Die sweet melodies van hem blijven immer uit de aarde schieten.

Inmiddels heeft Tim een vierde album Cut the Wire dat hij maakte samen met o.a. Anne Soldaat, Douwe Bob en Tangarine. Ook ligt er inmiddels een heel succesvol album met de Blue Grass Boogieman. Verwacht deze avond een mix van zijn eigen werk en nummer van de Blue Grass Boogieman.

Bekijk hier de video van “Song For Grandma” 

Ook te boeken, inclusief maaltijd
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot het concert.

Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Entree: € 21,- inclusief een drankje
Inclusief maaltijd: € 41,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zaterdag 25 april 2020

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 21,-. Inclusief maaltijd: € 41,50.

Ticket

Tim Knol

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl