In concert – Ad Visser & Ralph Rousseau

Op vrijdag 22 maart brengen Ad Visser en Ralph Rousseau een 70 minuten durend programma  met Nederlandstalige songs & stories. Verwacht een unieke sound en een intens en meeslepend programma. Krachtige visies op het dagelijkse bestaan tuimelen over elkaar, stevig gekruid met humor. 

Ad Visser is multi-media performer, oud presentator van Toppop, Singer-songwriter en schrijver. Hij schreef de muziek & tekst voor dit programma. Ad zingt en begeleidt op gitaar. Ralph Rousseau bespeelt de Viola da Gamba. Ralph is natuurkundige, theatermaker en muzikant. Hij is solist bij Concertgebouworkest en Philharmonia Orchestra.

Nieuwsgierig? Bekijk het optreden in Pauw: https://www.youtube.com/watch?v=FTs9M4eRj6Q

Rousseau zegt over hun ontmoeting en de totstandkoming van dit programma in het NRC: “De ontmoeting met Ad Visser? Die was bizar”, zegt hij. “Met mijn vriend Han Peekel zat ik in een café in Laren. Han zei: ‘Ken je Ad? Ik denk dat het zou klikken.’ Op dat moment liep hij binnen. We hebben een paar keer op proef samen gespeeld, en alles klopte meteen. In een paar maanden hebben we een programma van anderhalf uur in elkaar gezet. Een van de spannendste dingen die ik ooit heb gedaan.”

Foto: mr. Instant Image Action.

Concert inclusief diner 
Vanaf 17.30 uur kun je je aanmelden bij de bar in het restaurant. Er staat brood met smeersels, wijn, sap en water op tafel. Rond 18.00 uur zal het buffet met verschillende gerechten van het seizoen worden geopend. Het dessert bestaat uit een kop koffie of thee met appeltaart en slagroom. Het concert start om 20.00 uur.

Meld aan onze collega’s bij aankomst dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten via info@ophodenpijl.nl

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

Entree: € 21,-
Met diner: € € 59,-

Datum

vrijdag 22 maart 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 21,-. Inclusief diner: € 59,-

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl

Urenschema

-
Day 1