Skip to main content

Akoestisch – Ad Visser & Ralph Rousseau

Dit concert is geannuleerd.

Op vrijdag 22 maart brengen Ad Visser en Ralph Rousseau een 70 minuten durend programma met Nederlandstalige songs & stories. Verwacht een unieke sound en een intens en meeslepend programma. Krachtige visies op het dagelijkse bestaan tuimelen over elkaar, stevig gekruid met humor. 

Anders dan alle anderen! Een uniek duo! Splinternieuw en verrassend! Zo worden  Ad Visser & Rousseau in de media omschreven.
Feit is dat werkelijk overal waar ze komen ze de zaal veroveren.

Wat kun je verwachten?
Literaire teksten die tot op het bot raken. Op fascinerende composities met Viola da Gamba & gitaar met als resultaat een unieke sound. En waar ze ook spelen, ze worden snel weer teruggehaald vaak zelfs nog in hetzelfde seizoen.
Rousseau befaamd gambist in de klassieke wereld, spelend van Concertgebouw orkest tot solo performances.
Ad Visser die met zijn Brainsessions wereldwijd het publiek spiritueel raakte ontving daarnaast voor zijn Nederlandstalige composities De Zilveren Harp. Zijn bijzondere lied van 1050 verzen De Parade Van De Hemelse Tragedie werd als video-performance recent aangekocht door het prestigieuze museum voor Moderne kunst Het Groninger Museum. Dat is sowieso een unicum in de moderne kunst.

Visser & Rousseau schreeuwen niet van de daken dat ze bestaan. Ze willen zich laten ontdekken door publiek dat bestaat uit nieuwsgierige personen die open staan voor iets bijzonders en hen vervolgens veroveren by surprise.

Nieuwsgierig? Bekijk het optreden in Pauw: https://www.youtube.com/watch?v=FTs9M4eRj6Q

Foto: mr. Instant Image Action.

Het is niet mogelijk kaarten te bestellen voor dit concert.

 

 

Datum

vrijdag 22 maart 2019

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 21,-. Inclusief diner: € 59,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl