Skip to main content

Concert – Aeterra

Laat je opladen aan en ontroeren door de gevoelige, geïmproviseerde klanken die het muzikale trio AETERRA met je deelt. In anderhalf uur nemen Roger (piano & harp), Marieke (zang & drum) en Eline (viool & zang) je mee op een ontspannende muzikale reis. Het zijn modern klassieke klanken die doen denken aan Ludovico Einaudi en Ólafur Arnalds, maar naast de rustgevende muziek om tot jezelf te komen is er ook ruimte voor krachtige en levendige klanken.

Eline Bierling zal tijdens dit concert niet aanwezig zijn ivm omstandigheden. 

Het concert vindt plaats in de prachtige zaal van Op Hodenpijl in Schipluiden.

Het trio beweegt van hemelse naar oerse en wereldse frequenties waarmee ze het publiek willen beroeren en aanraken op verschillende lagen.

Eline, Roger en Marieke stemmen zich af op de luisteraars en verbinden zich in de energie met de menselijke emoties die gezien en gevoeld willen worden. De muziek ontstaat dan ook in wisselwerking met het publiek: jij bent de inspiratie voor wat er klinkt.

Het trio improviseert daardoor alles ‘live on the spot’, het wordt gecomponeerd in het moment. Dat maakt dit concert letterlijk een unieke, once-in-a-lifetime ervaring. Of zoals een deelnemer beschreef: “Pure liefde in klank gegoten.”

“Ik heb me nog nooit zo gehoord en gezien gevoeld door klanken die mijn hart en ziel raakten alsof ze voor mij geschreven waren. Alsof ze mijn diepste geheimen kenden en deze middels geluid, niet eens in woorden, kenbaar maakten” – reactie van een luisteraar

De intentie en uitkomst van het concert is meer ruimte en zachtheid in jouw hoofd en hart.
Het wordt een helende reis.

Ligplek: € 35,-
Zitplek: € 29,50

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 05 maart 2023

Tijd

12:00 - 13:30

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl