Skip to main content

Pianoconcert – Eveline de Ronde

Zondagmiddag 27 oktober vertolkt concertpianiste Eveline de Ronde de muzikale verhalen van Liszt, Rachmaninoff en Beethoven.

Concertpianiste Eveline de Ronde kennen we nog van vorig jaar. Op de prachtige vleugel van Hodenpijl betoverde zij met haar klassieke pianospel de gasten die in groten getale waren gekomen. Maar ook met haar enthousiaste vertelsels over de componisten en hun muziek wist zij het publiek te boeien. Intens pianospel en tot de verbeelding sprekende verhalen over muzikaliteit en frivole trivialiteit, daar staat Eveline voor. Een tweede concert kon niet uitblijven.

Op 27 oktober verwelkomen we haar weer. Op het programma staan deze middag composities van Liszt, Rachmaninoff en Beethoven, mooie romantische, maar ook stoere stukken! Op haar lijf geschreven. Het belooft weer een bijzondere belevenis te worden voor de klassieke muziekliefhebber en de ervaren kenner of wanneer je gewoon wil genieten van Eveline aan de vleugel in een prachtige ambiance.

Het programma:

Liszt: Vallée d’Obermann (Années de Pèlerinage, première année “Suisse” nr.6) & Consolation nr.3.

Rachmaninoff: Prelude op.3 nr.2 & Prelude op.32 nr.12.

Beethoven: Pianosonate nr.14. (Mondscheinsonate)

Prijs concert: € 16,50 een drankje na afloop.
Prijs inclusief lunch: UITVERKOCHT
Kinderen tot 12 jaar gratis entree, exclusief lunch.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Datum

zondag 27 oktober 2019

Tijd

12:00 - 13:30

Prijs

16,50. Inclusief lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl

Volgende gebeurtenis