Skip to main content

Yurtsessie voor vrouwen – Melissa van der Beek

Dit najaar organiseert energetisch coach Melissa van der Beek weer een yurtsessie voor vrouwen. Deze keer in de yurt op Op Hodenpijl. De rode draad van deze sessie ben jij.

Een middag even los van alles. Alle aandacht voor jezelf. Jij, de yurt tussen de bomen, een knisperend vuur en een krachtig labyrint.

Deze zondagmiddag maak je de reis naar binnen, want daar – binnenin jou – weet je alles. Daar liggen jouw antwoorden. Alleen jij hebt de toegang hiertoe. Het vraagt wel iets van je, namelijk: luisteren, stil worden, de ruis weghalen en voelen. En dat is niet altijd even makkelijk in de dagelijkse hectiek. Daarom deze middag speciaal voor jou.

De ronde vorm van de yurt, de natuur en mijn begeleiding laten je naar binnen keren. Een zachte bedding om te landen. Even niets te moeten, alle ruimte voor contact met jouw innerlijke stem.

We gaan, afhankelijk van het weer, binnen (in de yurt) en buiten op het terrein, aan de slag met geleide meditaties en oefeningen. We werken met vuur om los te laten. Naast de yurt ligt een bijzonder labyrint. Door dit te lopen, daal je in een diepere laag in jezelf af.

Wat krijg je?

• yurtsessie van 12.00 tot 17.00 uur
• biologische lunch: Op Hodenpijl-proeverij met soepje
• thee, water en biologische tussendoortjes
• persoonlijke begeleiding in kleine groep met max. 4 vrouwen
• op een bijzondere krachtplek in de natuur

Prijs: € 199,-

Kaarten reserveren
Dit evenement wordt door een externe partij georganiseerd en daardoor kan er niet via ons systeem gereserveerd worden. Aanmelden kan via bovenstaande button. Meer informatie: info@melissavanderbeek.nl

 

Datum

zondag 10 november 2019

Tijd

12:00 - 17:00

Prijs

€ 199,-

Locatie

Yurt
Categorie