Kerstconcert: Bubbles & Bells – Do

Met de kerstsongs van haar album Bubbles & Bells én een vleugje gospel luidt zangeres Do de kerstdagen muzikaal in bij Op Hodenpijl. Special voor dit concert neemt zij drie gospel backing vocalist mee. Dat wordt mooi!

Kom op kerstavond dinsdag 24 december genieten van een heerlijk diner en concert met bekende en minder bekende kerstklassiekers. Onder begeleiding van haar muzikanten en gospelzangers kan Do je niet anders dan volledig laten onderdompelen in kerstsfeer!

Concert inclusief diner 
Vanaf 17.30 uur kun je je aanmelden bij de bar in het restaurant. Wij serveren een buffet in kerstsfeer. Deze zal onder andere bestaan uit een bietensalade, knolselderijlasagne, een rode kool strudel en rundvlees met een huisgemaakte jus. Het concert start om 20.00 uur. Prijs inclusief diner: € 79,50

Meld aan onze collega’s bij aankomst dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten via info@ophodenpijl.nl.

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

Entree: € 37,50 inclusief een drankje
Concertkaarten inclusief diner zijn uitverkocht.

Datum

dinsdag 24 december 2019

Tijd

20:00 - 22:30

Prijs

€ 37,50. Inclusief diner: € 79,50

Info

Do

Locatie

Kerk
Categorie
op Hodenpijl

Organisator

op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
Email
info@ophodenpijl.nl