Skip to main content

Jazz op zondag: Ariënne & Filippo

Zangeres Ariënne Groenewoud en gitarist Filippo Castellazzi brengen een programma van herkenbare liedjes in een mix van jazzy, latin en pop repertoire, aangevuld met Nederlandstalige luisterliedjes. Repertoire dat geweldig past bij een rustige en positieve start van de zondag.

Ariënne: “Wat ik wil is mensen raken met mijn stem, met de liedjes die ik zing, de teksten of de klanken. Dat kan zonder begeleiding, maar het wordt veel mooier en interessanter als ik kan samenwerken met een gitarist, die snapt waar ik heen wil. Filippo Castellazzi is zo iemand. Hij legt zijn hart in zijn spel, hij droomt terwijl hij speelt. En geeft mij daarmee de ruimte om herkenbare liedjes om te toveren in verhalen op muziek. Verhalen die goed tot hun recht komen in de mooie akoestiek van een kerk, maar ook in de intimiteit van een huiskamer.”

Tot vorig jaar woonde Ariënne in Vlaardingen, vlakbij het groene gebied van Midden-Delfland. Zij houdt van dit landschap en kwam altijd al graag naar Op Hodenpijl om te genieten van concerten, lezingen en het lekkere eten. Een eigen optreden in de mooie kerk stond al lang op haar verlanglijstje. Inmiddels woont zij alweer anderhalf jaar op het platteland nabij Groningen, maar voor dit optreden komt ze graag nog een keer terug naar deze bijzondere plek. Filippo Castellazzi is een gitarist van Italiaanse oorsprong, die inmiddels zijn muzikale sporen heeft verdiend in Nederland en daarbuiten.

Prijs concert: € 16,50 een drankje na afloop
Prijs inclusief lunch: € 32,-

Ook te boeken, ons luncharrangement (concert inclusief lunch)
Speciaal voor Klassiek op Zondag bieden wij je het volgende arrangement: een lunch in combinatie met het concert. Het concert start om 12.00 uur in de kerk. Om 13.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. Voor dit arrangement betaalt u € 32,-. De genoemde prijs is inclusief concertkaart. Dit concert is ook los te bezoeken.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 06 oktober 2019

Tijd

12:00 - 13:15

Prijs

16,50. Inclusief lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl