Skip to main content

Even voorstellen

Wie zijn wij?

Sinds 2007 kunnen gasten Op Hodenpijl Ont-moeten, Ont-dekken en Ont-wikkelen.

Denk aan een wandeling naar de Levende buitenplaats, een boodschap doen in de biologische winkel of een concert of lezing bezoeken in de Cultuurkerk. Het is ook mogelijk aan gezondheid en welzijn te werken in de voormalige Pastorie.

Daarnaast is Op Hodenpijl ook in gebruik als trouw- en rouwlocatie en het decor van vergaderingen en conferenties. 

Het restaurant

In het restaurant serveren we dagelijks, koffie, lunch, borrel en diner. Het restaurant is het hart van het bedrijf waar tal van bijeenkomsten plaatsvinden. Ons restaurant is niet zomaar een restaurant; over elk product is nagedacht voor dat het verwerkt wordt in onze biologische gerechten. De ingrediënten van deze gerechten zijn afkomstig uit onze eigen stal, kas of tuin, ze zijn van het seizoen en worden geleverd door lokale leveranciers. Dit alles wordt geserveerd door een gastvrij team. Een team dat de gast de deur uit laat gaan met een positieve beleving, die het doorvertellen waard is.

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie

Heb je interesse in een baan bij ons? Staat jouw functie er niet bij en denk je dat je ons iets te bieden hebt? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Stuur je motivatie en cv naar info@ophodenpijl.nl

Chef-kok

38 uur

Wij zijn per direct op zoek naar een chef-kok.

Word jij blij van het bedenken van nieuwe gerechten op basis van biologische en seizoensgebonden streekproducten? En wil jij werken in een bewust restaurant met een duidelijke en vooruitstrevende visie?

Dan zoeken wij jou!

Als chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten. Je stelt, binnen de visie van Op Hodenpijl, de gerechten samen op basis van de biologische en seizoensgebonden ingrediënten (uit eigen stal/tuin of uit de buurt). Je beheert en coördineert het bereidingsproces en zorgt dat dit zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt. Tevens zie jij erop toe dat elk gerecht dat uit de keuken komt volledig voldoet aan alle kwaliteitseisen en bij gasten een positieve en onvergetelijke indruk achterlaat.

Wie ben jij?

  • Jij bent innovatief en creatief; je wordt blij van het bedenken van nieuwe gerechten met biologische en seizoensgebonden streekproducten.
  • Jij hebt affiniteit met de visie van Op Hodenpijl en werkt het liefst met biologische en eerlijke producten.
  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als (sous)chef.
  • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.
  • Jij werkt netjes, overzichtelijk en hygiënisch.
  • Jij blijft kalm en doelgericht onder hoge druk.
  • Jij stuurt het keukenteam aan en bent hierin duidelijk en no-nonsense, maar tevens opbouwend/positief.
  • Jij zorgt ervoor dat de regels worden nageleefd op het gebied van Arbo en HACCP.
  • Jij hebt ervaring met kostprijs calculatie
  • Jij plaatst de bestellingen bij onze leveranciers en controleert de voorraad.
  • Jij stuurt op kosten, productiviteit en natuurlijk zo min mogelijk waste.
  • Jij hebt ervaring met het inroosteren van keuken en afwas personeel.
  • Jij bent woonachtig in Zuid-Holland.

Wie zijn wij?

Op Hodenpijl is een plek waar je terecht kunt voor lezingen, concerten en een heerlijke biologische lunch, borrel of diner. Een prachtige locatie indien je iets te vieren hebt, om te trouwen of om te rouwen. Maar ook uitermate geschikt om een seminar, vergadering of personeelsbijeenkomst te organiseren. In ons biologische restaurant kunnen onze gasten genieten van lokale en seizoensgebonden producten. De groenten, het vlees en de eieren komen uit eigen stal en moestuin. Daarnaast is er ruimte voor onze gasten om te werken aan gezondheid en welzijn.

Wat bieden wij jou?

  • De unieke kans om zelf gerechten samen te stellen op basis van eerlijke, biologische (seizoens)producten;
  • Een unieke werkplek op het landgoed van Op Hodenpijl;
  • Een fulltime contract (38 uur);
  • Een goed/passend salaris op basis van opleiding en ervaring (tussen €3.067,87 – €4.325,60 o.b.v. 38 uur bruto per maand);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Maandelijkse fooi.

Enthousiast?
Leuk! Stuur je CV en motivatie naar Marie-Louise Dingjan-Zieleman (HR): info@ophodenpijl.nl.  

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zelfstandig werkend kok

38 uur

Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok (38 uur). 

Serveer jij onze gasten graag een smaakvol en puur gerecht en ben je, naast de bereiding, graag bezig met nieuwe recepten en het optimaliseren van je creaties?

Dan zoekt Op Hodenpijl jou!

Wij zoeken een gemotiveerde zelfstandig werkend kok, die onder toeziend oog van onze chef-kok, onze seizoensgebonden en lokale gerechten bereidt.

Wie ben jij?

  • Jij vindt het een leuke uitdaging om creatief bezig te zijn met producten uit eigen moestuin en stal.
  • Jij hebt een flexibele instelling en steekt graag je handen uit je mouwen op ieder gewenst tijdstip van de dag.
  • Jij bent in het bezit van een MBO niveau 3 (Zelfstandig Werkend Kok) diploma.
  • Jij hebt enkele jaren ervaring in de horeca.
  • Jij woont binnen een straal van 20 km van Schipluiden en bent in het bezit van eigen vervoer.

Verantwoordelijkheden

  • Jij bereidt zelfstandig onze seizoensgebonden en lokale gerechten.
  • Jij motiveert en enthousiasmeert jouw collega’s op de vloer.
  • Jij bent bekend met de HACCP-regels.
  • Jij neemt initiatief, en hebt vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit.
  • Ook onder hoge druk blijf jij kalm en doelgericht te werk gaan.

Wie zijn wij?
Op Hodenpijl is een plek waar je terecht kunt voor lezingen, concerten en een heerlijke biologische lunch, borrel of diner. Een prachtige locatie indien je iets te vieren hebt, om te trouwen of om te rouwen. Maar ook uitermate geschikt om een seminar, vergadering of personeelsbijeenkomst te organiseren. In ons biologische restaurant kunnen onze gasten genieten van lokale en seizoensgebonden producten. De groenten, het vlees en de eieren komen uit eigen stal en moestuin. Daarnaast is er ruimte voor onze gasten om te werken aan gezondheid en welzijn.

Wat bieden wij jou?

  • Een gezellig team, waarin Ont-wikkelen, Ont-dekken en Ont-moeten centraal staan;
  • Een goed, passend salaris (tussen €2.419,75 – €3.177,31 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring);
  • Maandelijkse fooi;
  • Een inspirerende, groene werkomgeving;
  • Een werkweek van 38 uur, verdeeld over 4 werkdagen;
  • Op maandag ben jij vrij, maar ook regelmatig een dag in het weekend;
  • Personeelskorting in ons restaurant en onze winkel;
  • Gezonde en gevarieerde personeelsmaaltijden.

Wil jij werken in een jong, groen en groeiend bedrijf met een duidelijke visie? Dan ben je Op Hodenpijl aan het juiste adres. Tijdens de vele activiteiten ben je er medeverantwoordelijk voor dat de gasten met een fijn gevoel huiswaarts keren.

Interesse? Leuk! We zien je CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar Marie-Louise Dingjan-Zieleman (HR-adviseur) op info@ophodenpijl.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MEDEWERKER SPOELKEUKEN EN KEUKENHULP

3 – 38 UUR PER WEEK

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker spoelkeuken en keukenhulp (3 tot 38 uur per week).  

Ben je op zoek naar een baan in de horeca en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van het keukenteam van Op Hodenpijl?

Dan zoeken wij jou!

Als medewerker spoelkeuken was jij, met behulp van onze spoelmachine al het servies, bestek, pannen, etc. Daarnaast zal je af en toe gevraagd worden om te helpen in de keuken, bijvoorbeeld voor het wassen en snijden van groenten. De producten waarmee je werkt, zijn bijna allemaal biologisch, seizoensgebonden en lokaal geteeld. Dat maakt het werk natuurlijk extra bijzonder!

Beschikbaarheid

  • Dinsdag, donderdag en vrijdag: 12.00 – 20.00 uur; 
  • Woensdag: 12.00 – 18.00 uur; 
  • Zaterdag: 18.00 – 22.00 uur;
  • Zondag: 12.00 – 18.00 uur. 

Ben je één of meerdere diensten beschikbaar, dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Wie ben jij?

  • Jij kan snel, netjes en zelfstandig werken;
  • Jij bent positief ingesteld en een echte aanpakker.

Wie zijn wij?
Op Hodenpijl is een plek waar je terecht kunt voor lezingen, concerten en een heerlijke biologische lunch, borrel of diner. Een prachtige locatie indien je iets te vieren hebt, om te trouwen of om te rouwen. Maar ook uitermate geschikt om een seminar, vergadering of personeelsbijeenkomst te organiseren. In ons biologische restaurant kunnen onze gasten genieten van lokale en seizoensgebonden producten. Het vlees en de eieren komen uit eigen stal en de groenten zijn biologisch en lokaal geteeld. Daarnaast is er ruimte voor onze gasten om te werken aan gezondheid en welzijn.

Wat bieden wij jou?

  • Een unieke werkplek op het landgoed van Op Hodenpijl;
  • Een positief en hecht team;
  • Een passend salaris (op basis van opleiding en ervaring);
  • Maandelijkse fooi.

Enthousiast?
Leuk! Stuur je CV en motivatie naar Marie-Louise Dingjan-Zieleman (HR): info@ophodenpijl.nl.  

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stagiaires

32 – 38 uur

Naast een stagiair Evenementen/Marketing/Sales, zoeken wij stagiaires voor de volgende afdelingen:

  • Bediening
  • Zelfstandig werkend kok
  • Personeelszaken/HR 

Zowel BBL- als BOL-stagiaires zijn welkom bij ons.

Wat bieden wij jou:

  • Een leuke en leerzame stage in een inspirerende, groene omgeving;
  • Gezond en gevarieerd personeelseten;
  • Het kosteloos bezoeken van onze activiteiten, eens per maand;
  • 10% personeelskorting in ons restaurant en onze winkel;

Ben je enthousiast geworden?
Leuk! Mail je motivatie en CV naar personeelszaken@ophodenpijl.nl t.a.v. Marie-Louise Dingjan-Zieleman. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Even voorstellen

Wie zijn wij?

Sinds 2007 kunnen gasten Op Hodenpijl Ont-moeten, Ont-dekken en Ont-wikkelen.

Denk aan een wandeling naar de Levende buitenplaats, een boodschap doen in de biologische winkel of een concert of lezing bezoeken in de Cultuurkerk. Het is ook mogelijk aan gezondheid en welzijn te werken in de voormalige Pastorie.

Daarnaast is Op Hodenpijl ook in gebruik als trouw- en rouwlocatie en het decor van vergaderingen en conferenties. 

Het restaurant

In het restaurant serveren we dagelijks, koffie, lunch, borrel en diner. Het restaurant is het hart van het bedrijf waar tal van bijeenkomsten plaatsvinden. Ons restaurant is niet zomaar een restaurant; over elk product is nagedacht voor dat het verwerkt wordt in onze biologische gerechten. De ingrediënten van deze gerechten zijn afkomstig uit onze eigen stal, kas of tuin, ze zijn van het seizoen en worden geleverd door lokale leveranciers. Dit alles wordt geserveerd door een gastvrij team. Een team dat de gast de deur uit laat gaan met een positieve beleving, die het doorvertellen waard is.

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Procedure solliciteren

werken Op Hodenpijl?

Als je geïnteresseerd bent in een van onze vacature, dan ontvangen we graag je motivatie en cv.

Stuur je CV en motivatie naar info@ophodenpijl.nl.

Voor meer informatie kun je ons bellen: 015-3801840.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Vrijwilligerswerk

Lid flyerteam
Op Hodenpijl zoekt mensen voor het flyerteam in de regio Delft, Maassluis, Den Haag en Midden-Delfland.
Hoe werkt het? Je brengt een keer per maand een pakket flyers en posters rond bij tenminste 4 locaties in je regio. We kijken samen met je naar geschikte locaties. De pakketjes kun je afhalen Op Hodenpijl. In ruil voor je hulp kun je elke maand gratis naar een activiteit.
 
Meedoen? Stuur ons een berichtje t.a.v. Yolanda Wevers via yolanda@ophodenpijl.nl

Procedure solliciteren

werken Op Hodenpijl?

Als je geïnteresseerd bent in een van onze vacature, dan ontvangen we graag je motivatie en cv.

Stuur je CV en motivatie naar info@ophodenpijl.nl.

Voor meer informatie kun je ons bellen: 015-3801840.

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie

Heb je interesse in een baan bij ons? Staat jouw functie er niet bij en denk je dat je ons iets te bieden hebt? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Stuur je motivatie en cv naar info@ophodenpijl.nl