Skip to main content

Universele Intelligentie – Schumann Instituut Nederland – Anton Teuben

Op woensdag 16 oktober geeft Anton Teuben, oprichter van het Schumann Instituut Nederland, een lezing over ‘Universele Intelligentie’, de Ultieme Universele Oplossing voor vrijwel alle ernstige problemen op Aarde en de weg naar VREDE!

Wat is de inhoud en betekenis van Universele Intelligentie?

  1. Dat we de kennis terugkrijgen over wie en wat wij in werkelijkheid zijn: ”Beings of frequence”;
  2. Dat onze Aarde een levend organisme is met bewustzijn en een hartslag, wat in de wetenschappelijke wereld de Schumann resonantie wordt genoemd.
  3. Dat ieder levend wezen levensenergie krijgt vanuit De Bron en het centrum van de Aarde en de Zon. Daarmee kun je je onder andere je zelfherstellend vermogen & DNA activeren en herontdekken wie je werkelijk bent, namelijk onderdeel van het ecosysteem. Dit is van levensbelang.
  4. We hebben vrienden in het Universum die inmiddels contact hebben gemaakt met miljoenen wereldburgers en Nederland & België spelen hierin een grote rol. Inter-dimensionaal contact speelt zich af op diverse levels en zo ontdekken velen de taal van het Universum: telepathie. 70% van de wereldbevolking weet of gelooft dat we niet alleen zijn en dit nieuws zal spoedig alle mensen bereiken.
  5. De kennis en mogelijkheden van Universele natuurzuivere, vrije energie worden weer beschikbaar voor iedereen, wat de Aarde helpt herstellen.
  6. De grootste evolutiesprong in het Aardse bewustzijn naar de volgende dimensie/realiteit, waar mensen weer verbonden zijn met de natuur en het Universum.
  7. Eerlijk worden voorgelicht over de werkelijke situatie op Aarde.

Als oudste UFO-meldpunt van Nederland en het Schumann Instituut, kreeg oprichter Anton Teuben contact met hulpvaardige, vrede- en liefdevolle Universele bezoekers, veelal op mensen lijkend. Ze gaven hem lessen in Universele Intelligentie en deze kennis is voor iedereen!
Daarom hopen wij op uw aanwezigheid op deze Galactische Avond.

Universe is Magic and Love is The Key!’

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Speciaal voor deze activiteit bieden wij je het volgende arrangement: een maaltijd in combinatie met de lezing. De lezing start om 20.00 uur in de kerk.
Het werkt als volgt: tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke vegetarische en biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt de lezing. De prijs voor het Eet & Weet arrangement is inclusief toegang.

Dieetwensen en/of allergieën? Laat het ons ajb vooraf weten.
Maak je gebruik van dit arrangement, dan hoef je geen losse reservering in het restaurant te maken.

Prijs lezing: € 22,50 inclusief een drankje.
Prijs lezing inclusief maaltijd: €52,00

Datum

woensdag 16 oktober 2024

Tijd

20:00 - 22:00

Prijs

€ 22,50

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl