Herberg Op hodenpijl
gevestigd Op Hodenpijl

In een sfeervol boeren woonhuis is Herberg Op Hodenpijl gevestigd. Ouderwets gezellig logeren, zonder afleiding van TV, pc of I-pad. Op een groene locatie in Midden Delfland en op korte afstand van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam.

Op de zolder van de Herberg is ruimte voor 8 logees. 

Per 1 juli 2020 stopt Herberg Op Hodenpijl. Tot en met 30 juni 2020 kun je hier nog overnachten. Na juni kunnen wij je helaas niet meer ontvangen in de Herberg. We danken jullie voor het vertrouwen! 

Prijzen & mogelijkheden
Kamer (twee personen) inclusief ontbijt € 60,-
Kamer (een persoon) inclusief ontbijt € 50,-
 
Los bed op slaapzolder inclusief ontbijt € 25,-
Deze slaapplaatsen kunnen (per twee) afgescheiden worden met een gordijn voor meer privacy.
 
De Herberg beschikt over twee douches en twee toiletten. De zolder is bereikbaar met een trap. Beneden is de gezamenlijke ontbijtruimte, waar gastvrouw Mieke van Hoof s’ochtends een biologisch ontbijt verzorgd. Parkeren is gratis. 

Het verblijf is inclusief biologisch ontbijt en het gebruik van lakens en handdoeken.  
 
Reserveren? Mail ons via info@ophodenpijl.nl
Last minutes alleen telefonisch reserveren op: 015-380 1840
Honey Highway
vind je op de Levende Buitenplaats

Honey Highway is een initiatief waarbij de bermen van Rijkswegen, Provinciale wegen, Spoorrails en Waterdijken ingezaaid worden met meerjarig streekeigen wilde Honey Highway bloemenzaden afgestemd op de grondsoort en omstandigheden. En dusdanig onderhouden dat er een natuurlijk evenwicht ontstaat. Belangrijk hierbij is dat Bijen voldoende voedsel; nectar en stuifmeel (biodiversiteit) kunnen halen over een zo lang mogelijke periode om zo goed overwinteren mogelijk te maken.

Basisschoolkinderen, MBO-scholieren, HBO-studenten worden betrokken bij onderzoek en inzaaien.
Het begin is A4 Honey Highway van Delft naar Schiedam. Dit is gerealiseerd in samenwerking met Rijkswaterstaat, wegenbouwers en Gemeente Midden-Delfland, eind 2015.


© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.