Veld en Vaas

gevestigd op het terrein van Levenslust

VELD & VAAS is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis en kunstenaar/florist Denise Collignon.

Sinds 2016 is VELD & VAAS gevestigd op het landgoed Op Hodenpijl. Hier kweken wij onze slowflowers, biologisch en op volle grond. Zichtbaar vanuit de oude pastorietuin bij het restaurant ligt onze kwekerij (1500 m2). Dit bloemenveld is het laboratorium voor ons werk, waarin de intense en vluchtige schoonheid van kiemen, groeien, bloeien en verval een rode draad vormt.

FLORALE AANKLEDING OP HODENPIJL
Graag voltooit VELD & VAAS jouw keuze met even duurzaam en bijzonder bloemwerk, aangepast aan jouw wensen en met bloemen rechtstreeks van het VELD: bruidsboeketten, tafelarrangementen, styling van de kerk en andere ruimtes.

SLOWFLOWERS
Onze bloemen worden in het passende seizoen gekweekt, geoogst en verwerkt. Dat betekent dat VELD & VAAS niet voor de seizoenen uitloopt, zoals de gangbare bloemenindustrie, waarin tulpen al vanaf november te koop zijn en rozen jaarrond beschikbaar. Ons werk verschilt daardoor strikt per seizoen en in de winter – wanneer er weinig bloemen zijn – werken we met takken, gedroogde materialen en ook met papier en textiel.

BLOEMENWERKPLAATS
Van lente tot herfst levert VELD & VAAS tevens aan bloemisten in de regio en zijn onze bloemen te koop op de Rotterdamse Oogstmarkt. Voor zakelijke klanten verzorgen we  florale styling van hun werkomgeving. In onze werkplaats organiseren we een inspirerend cursusaanbod en ontwikkelen we samen met anderen VELD & VAAS producten, zoals bloemen- en tuinzeep.

.foto’s door Daniel Nicolas

Voor meer informatie:
www.veldenvaas.nl
info@veldenvaas.nl
https://www.instagram.com/veldenvaas/

Van Hoof tot Voet

Gevestigd in de voormalige Herberg Op Hodenpijl

Mieke van Hoof heeft een praktijk aan huis voor pedicure en massage: Van Hoof tot Voet.

Voor meer informatie:
info@vanhooftotvoet.nl


© Op Hodenpijl. All rights reserved. Powered by Updategeregeld.nl.