Skip to main content
Rens de Nobel Op Hodenpijl

Meditatieochtend – Rens de Nobel

Deze ochtend bestaat uit yogaoefeningen en meditatie. Een moment van bezinning en reflectie om het seizoen goed te beginnen!

Meenemen: gemakkelijke kleding, een matje, een vest/kleed, je meditatie-kussen of -bankje.

Deze ochtend bestaat uit yogaoefeningen en een meditatie. Een moment van bezinning en reflectie om het nieuwe jaar goed te beginnen! Meenemen: gemakkelijke kleding, een matje, een vest/kleed, je meditatie-kussen of -bankje. Mindfulness-trainer Rens de Nobel begeleidt deze ochtend.

We starten om 10.30 uur met het losmaken van het lichaam; lichte yoga-oefeningen die voor iedereen geschikt zijn. Vervolgens begeleidt Rens ons in de meditatie. Na de meditatie kunnen we genieten van een kop thee in het restaurant.

De meditatie vindt plaats in de voormalige kerk. Je kunt tijdens de meditatie op een meditatie-kussen/bankje zitten of op een stoel.

Entree incl. thee na afloop meditatie: € 15,-. Inclusief lunch: € 30,-.

Lunchen na afloop?

Om 12.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. De genoemde prijs is inclusief entree tot de meditatie. Reserveren? Bij het maken van de reservering kies dan voor de optie meditatie en lunch. Prijs inclusief lunch € 30,-.

Datum

zondag 24 juni 2018

Tijd

De meditatie kan uitlopen
10:30 - 12:15

Prijs

€ 15,00

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl