Skip to main content

Nieuwjaarsmeditatie – Rens de Nobel

Deze ochtend bestaat uit lichte oefeningen en meditatie. Een moment van bezinning en reflectie om het nieuwe jaar goed te beginnen!

Mindfulness-trainer Rens de Nobel begeleidt deze ochtend.We starten om 10.30 uur met het losmaken van het lichaam; lichte oefeningen die iedereen gemakkelijk mee kan doen. Vervolgens begeleidt Rens ons in de meditatie. Na de meditatie kunnen we genieten van een kop thee in de kerk. De meditatie vindt plaats in de voormalige kerk. Je kunt tijdens de meditatie zitten op een stoel. Meenemen: gemakkelijke kleding en een vest.

Entree incl. thee na afloop meditatie: € 16,50. Inclusief lunch: € 32,-.

Lunchen na afloop?
Om 12.30 uur gaat de hartige proeverij van start. De proeverij bestaat uit hartige gerechtjes van het seizoen met een soep in koffiekop. De genoemde prijs is inclusief entree tot de meditatie. Reserveren? Bij het maken van de reservering kies dan voor de optie meditatie en lunch. Prijs inclusief lunch € 32,-.

Afmelden en voorwaarden
Voor al onze evenementen geldt: mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl (en niet telefonisch). Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen. Zie onze algemene voorwaarden: https://ophodenpijl.nl/informatie/algemene-voorwaarden/

Geen velden gevonden.

Datum

zondag 13 januari 2019

Tijd

De meditatie kan uitlopen
10:30 - 12:15

Prijs

16,50. Met lunch: € 32,-

Locatie

Kerk
Categorie
Op Hodenpijl

Organisator

Op Hodenpijl
Telefoon
015-3801840
E-mail
info@ophodenpijl.nl
QR-code