Yogaweekend Op Hodenpijl

Yogaweekend op de prachtige spirituele buitenplaats ‘Op Hodenpijl’. Ideaal om een weekend op te laden en tot rust te komen. Weg van de drukte en de gang van alledag.

voor jezelf. Waarbij wij voor je zorgen; met goed eten, fijne yoga, een prachtige plek en een Yoga Nidra op de vrijdagavond. De laagdrempeligheid schuilt hem in de vrijheid; je kan jezelf aanmelden voor beide dagen, voor een dag of zelfs alleen voor het avondprogramma op de vrijdag.

Dagelijks geeft Chiara twee yogalessen van 90 minuten, de ochtenden zijn gericht op het in beweging brengen van je energie en de middaglessen zijn juist meer ontspannend. Alle lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Er is vrije tijd om te wandelen, een boek te lezen of een behandeling te ondergaan. Pedicure, massage, er is van alles mogelijk. Vraag ernaar bij je boeking.

Op Hodenpijl verzorgt lunch en diner op de vrijdag en een uitgebreide lunch op de zaterdag. Alles biologisch en, waar mogelijk, uit de eigen moestuin. Gecomplementeerd met sappen, thee en vitaal water.

Wij hopen jou te mogen ontmoeten tijdens dit yogaweekend!

Informatie
Prijzen:
Yogaweekend 219,-
Yogadag 31/01 Vrijdag 129,-
Yogadag 01/02 Zaterdag 99,-

Tijden: 10.30 – 18.00 uur.

Mocht je vragen hebben over het yogaweekend, neem dan vooral even contact op: info@yogacenterkaruna.nl

 

 

 

Datum

vrijdag 31 januari 2020 - zaterdag 01 februari 2020

Tijd

10:30 - 18:00

Prijs

Weekend € 219,-. Vrijdag: € 129. Zaterdag: € 99,-

Locatie

Zolder
Categorie